eee страшен изглежда този фиат.... А и на цена от 30 000 го сложи - ами те някои немски автомобили от средния клас са толкова, че и повече. Автомобила изглежда супер стегнат .. с американска жилка и може би от там идва и леко така луксозното изпълнение. Ще ми е интересно да видя такъв в БГ - няма начин някой айдук да не го вкара от щатите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dodge Journey ще се предлага в Европа c името Fiat Freemont
Collapse
X
-
новитемодели коли
Ето някой от новите модели ФИАТ АЛФА ЛАНЧИЯ АБАРТhttp://www.abarth.it/it/CMSIT/Pages/...ages/home.aspx
Коментар
-
Днес карах тестово Fiat Freemont 2.0 Mjet 170 к.с. 4x2 с ръчна скоростна кутия.Колата според мен е много добра в класа си.Използвани са хубави материали в купето, двигателя осигурява страхотна динамика за тежестта от 2800 кг., че и на горе има си сумай ти екстри и така.Моделът 4х2 е около 46 000 лева с ръчни скорости а 4х4 с автоматични около 58 000 лева.Покарах я покрай изложението в Гранд Мола във Варна.Всички уреди са разположени удобно, возията е добра няма го люлеенето типично за американските джипове та дори и за някой сувове...абе с една дума комфортна кола.Хареса ми.Предпочитам го пред Киа и Хюндай още повече, че двигателя е испитана работа.Разхода го осреднява на всеки един км така, че имаш реален среден разход който в града ми показа около 8.7-9.Считам, че за СУВ с тези кг си е перфектно и с тази динамкиа на двигателя.Поздрави,предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар