и аз мисля, че от практична гледна точка е по-добре картите да са пластмасови. Иначе при постоянно носене ще станат на мекица. И още - картите да не са безсрочни! Щото съм сигурен че ще има тарикати които ще си купят карта само заради отстъпка и повече няма да платят членски внос, а ще искат да ползват привилегии вечно. Дано не съм прав!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за дизайн на членска карта на КФБ
Collapse
X
-
Mitko написа:...Темата е именно за това. Да се проектира и избере идеалният вариант за клубна карта.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Mazgarev написа:Mindzu написа:Картата е много добре направена.Съгласна съм и с колегата hit-ko да се махне това "сдружение". А за баркод не знам, много е сложно с един воден знак не е ли по-лесно?lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Pecho написа:Mitko написа:...Темата е именно за това. Да се проектира и избере идеалният вариант за клубна карта.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
-
x 1/9 написа:Pecho написа:Mitko написа:...Темата е именно за това. Да се проектира и избере идеалният вариант за клубна карта.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:От постовете ти по-горе разбирам че съм навлязал в "чужда територия"...Тъй като си специалист в областта оставям на теб и спирам да се занимавам.Прав си - незнам правилата и каноните... Предложих някакъв примерен дизайн - въобще не държа да е мойто... ама хич даже! Искаше ми се всъщност да се развият нещата... Кофтито е когато обаче предложиш нещо и веднага срещу теб скочат хора с думите че нищо не разбираш и тръгнат да се засягат все едно си ги нагрубил лично... НЕ СЕ ВПРЯГАЙТЕ ТОЛКОВА БЕ ХОРА!П.П.: Написаното по-горе да се чете със спокойна и леко шеговита интонация!!!lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
-
x 1/9 написа:Споко Колега ! не си навлезал никаде Дерзаи смело и не се отказвай. Просто има правила и това е положението. Иначе нещата пак ще се получат ама ще седят малко "сдеални". А аз съм малко пернат и държа да става по макс. добрия начин. Това не значи че така трябва да стане. Действай си по картите и ако имаш въпроси - насреща съм и аз и останалите от форума дето с това си вадят хляба.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:Ако искаш да ти дам .cdr файла и да го погледнеш и пооправиш... Аз наистина не ги знам правилата... Ако ти се занимава - драсни ми едно Л.С. с някои наставления...lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар