...което се очаква на Женевския автосалон през 2006 година.На мен ми прилича на мелез между ПТ Круизър, лек намек за Алтеа(много лек) и мааалко от 147! А предната решетка тип Ауди ’’А’’ клас го прави много провокативно.
...На мен ми прилича на мелез между ПТ Круизър, лек намек за Алтеа(много лек) и мааалко от 147! А предната решетка тип Ауди ’’А’’ клас го прави много провокативно.
за мене по-хубава кола от фиат 127мк1 няма,ама требва да се прават и нови коли иначе вече не може да се измисли нищо ново,така че не обявинявайте дизайнерите че крадат,просто потбират най-доброто П.П.а и да не забравяме че фиат няма някакъв фирмен стил,на който да подчини всички модели,просто прави хубави коли
добре сте го описали - няма какво да добави човек - проблема е, че излиза чак през 2006-та година... а тоя дизайн го ползват Ауди, Пежо и каквото там сте изредили поне от година-две... Това ме учудва, обикновено Фиат диктува модата..
кaто се загледа човек...Вижда че двигателите ще са 1.4, 1.6, 1.8, 2.4... това са бензиновите и 1.9 JTD за дизеловия...Abarth версия та ще вкл. 3.2 V6 двигателя от Алфа 147 GTA.. само дано сложат най накрая преден диференциал като на по мощната версия щото иначе ще е почти неуправляемо
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Ако говориш за споменатата версия на Абарт, увеличи снимката и ще прочетеш
коя снимка, и как да я увелича...?
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар