... Ти ако беше политик или преуспял бизнесмен нямаше ли да искаш караш Мерцедес?
Милиардер в зелено или жълто да бъда, никога не бих подкарал Мерцедес или баварец......за мен лично тези автомобили са олицетворение на мутренската и престъпна класа в България...нищо лично срещу марките, но смятам че родните ни мутри и престъпни бизнесмени окъкаха реномето на иначе толкова реномираните марки..........Иначе с кеф бих карал луксозен клас Ланча или каквото и да е, но не и мерцедес или баварец.......
И това е причина...Обаче не всички които ги карат са такива Ако си обикновен човек, а не мутра си личи... не биха те сбъркали...
Абцилютно Мутрите са си мутри и в "ЗАЗ" :P личат си от километри А защо политиците не карат "ФИАТ" - ми защото колите не отговарят на изискванията Най-големия "ФИАТ" в момента е "Крома"(комби) - няма висок клас "ФИАТ"и "Мазерати" пък вече е много скъпо..."Тезис" е компромис, но сравнена с конкурентите от Швабия има някой минуси и за по-лесно направо отиват и купуват "изпитаните немски лимузини" а като се замислите, в шоурума на "Ланчиа" даже няма експонат - хората как да оценят качествата й - на снимка ли И накрая, но не на последно място, някой във властта просто лапа от това, че се купуват служебни "Мерцедес"и и "БМВ"та, така, че няма нищо чудно
..........И накрая, но не на последно място, някой във властта просто лапа от това, че се купуват служебни "Мерцедес"и и "БМВ"та, така, че няма нищо чудно
Абсолютно......спомнете си за мистър 10%.....комисионната му е майката, комисионната........
Нали си спомняте какво казваха в речите си депутатите Токмаков и Тутмаков в "Господин за един ден"!? : "Не господари!!! Слуги трябват на народа!!!"Аз нямам нищо против слугата ми да се ширтафосва с Мерцедесче Нека ме види къв д`обър господар си има
Момчета .Това е моя Мерц произведен 1988г на 300 000 по километраж пък на колко е и той не знае. Дизел 2.5 Двигател без грешка и кола без грешка .От както е купен вече 5 години само наливам и карам.Купен е от пазара в Плевен за 5 800лв така че не много скъпа кола. За возия да не говорим пък за градско каране още повече . Много по леко се кара от Пунтото.
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Момчета .Това е моя Мерц произведен 1988г на 300 000 по километраж пък на колко е и той не знае. Дизел 2.5 Двигател без грешка и кола без грешка .От както е купен вече 5 години само наливам и карам.Купен е от пазара в Плевен за 5 800лв така че не много скъпа кола. За возия да не говорим пък за градско каране още повече . Много по леко се кара от Пунтото.
Колеги, не се отклонявайте от проблема. Не смятате ли, че за нашите политици и тем подобни "бизнесмени" Фиата е много обикновенна марка кола, с която те няма да правят впечатление и да демонстрират луксозния си стандарт на живот - нещо което те "умират" да правят, за да може ние / обикновенните хора / да ги гледаме с благоволение. А и Фиатчетата са малко теснички за големите им търбуси.............
....те няма да правят впечатление и да демонстрират луксозния си стандарт на живот - нещо което те "умират" да правят, за да може ние / обикновенните хора / да ги гледаме с благоволение. А и Фиатчетата са малко теснички за големите им търбуси.............
Сам си отговаряш на въпроса Още не се е появил този луксозен "ФИАТ", който те да предпочетат, пред нещо друго Ти ако имаш пари за "С-класа" ще си купиш ли "Croma" Може би, евентуално, за трета кола, след джипа или за жената... Или, ако имаш пари да си купиш Brera/Spider няма да гъзарееш не мисля Най-просто казано, ФИАТ не е конкурентно способен на лъскавите лимузини и затова хората с пари не ги интересува марката
Такааа....Само да уточним, за кои коли става въпрос, служебните или личните...И второ на кои политици гледаме колите..Защото ако се разходите в центъра, около министерствата, ще видите, че служебните коли ни най-малко не са само бмв и мерцедес. Има много пежа, фолксвагени , опели мазди и т.н.. А защо няма фиат ли? Еми много просто..Защото просто от този клас коли , фиат има само кромата, която се произвежда до 96та и от 2005...Така, че нищо чудно скоро някое министерство да се сдобие с фиат...Но новата крома не ви ли прилича малко на миниван?
Коментар