Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Test Drive в Хасково

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Test Drive в Хасково

Следващата спирка на големият национален Test Drive е в Хасково, в Автосалона на официалния представител на FIAT и Lancia за региона - Ерато Ауто. Намира се на Околовръстен път, 300 м след ДАИ в посока Техномаркет. Дните на отворените врати ще продължат от 08. до 16 май. Тестовите коли ще са: 500 1,4 16V Sport 100 hpGrande Punto 1.2 8V Lucky 65 hpPunto Evo 1.4 8V Multiair 77 hpBravo 1.4 16V TB Dynamic 120 hpPanda 1.2 8V Dynamic 60 hpLinea 1.3 16V Multijet Dynamic 90 hpSedici 1.6 16V Emotion Automatic 107 hp Ето и интернет адреса на автосалона: www.auto.erato.bgFacebook: http://www.facebook.com/erato.bgТелефонът за връзка е 0886 977 332 - Жоро ГрадевЗаповядайте и се насладете на новите автомобили. В комплекса ще бъдете консултирани относно новите модели, цени, лизингови планове, обслужване, резервни части и др.Очакваме ви,Жоро

Ето и малко снимки от събитието...
    Прикачени файлове

Коментар

и още...
      Прикачени файлове

Коментар

..и още..
        Прикачени файлове

Коментар

Бени, ти за дилъра на Фиат ли работиш в Хасково?
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Да, аз съм дилъра на FIAT за Хасково. На снимка между двете момичета съм... пред BRAVO-то.. най-караната кола на TEST DRIVE

Коментар

Здрасти, аз съм Мария от Динекспрес Пловдив. Само е разбрах собственика си на представителството или си търговеца?
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Аз съм търговеца... собственик е Ерато Холдинг.

Коментар

Working...
                X