Някой ходи ли днес на тестдрайф-а, да каже кво е положението
Колегата "ntodorov" ми съобщи че е на тест драйва.Предполагам по късно ще пише за какво иде реч.По телефона звучеше доста въодушевено .Утре и аз отивам да тествам некой звяр.
Карах фиат 500 спорт и седичи,но ланчията 200 коня ме ......просто полудях.Такава возия,таков аускорение до 180-200 не бях усещал.Освен в мечтите ми и сънищата ми,събирам за 500 спорт след днес.
"Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Карах фиат 500 спорт и седичи,но ланчията 200 коня ме ......просто полудях.Такава возия,таков аускорение до 180-200 не бях усещал.Освен в мечтите ми и сънищата ми,събирам за 500 спорт след днес.
Колега, кога беше там ? Аз изкарах почти цял ден - от 10.00 часа до 14.00 часа, но бях в непрекъснато движение... :D Пандата и тя кефеше, но си дрънчи из паветата. Ах Ланчата, Ланчата. Е..х мама му. Загасих я веднъж. То бива, бива, ама таквоЗ чудо бива ли?...Вчера имах една коварна мисъл в кратуната и против практичното си мислене относно ламарините на колела трябваше жена ми да ми бае приказки, че да отрезнея...за едното чудо в лизингов филм щях да влеза. Ей туй му е кофтито на таквиЗ мероприятия. :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар