Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тeст драйв на ФИАТ в Бургас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тeст драйв на ФИАТ в Бургас

На 24 и 25 (събота и неделя) тест драйв на всички модели.Шоурума на "Ауто плюс" в комлука.Инфото е от рекламният спот, дето го въртим
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

АИ са избрали правилния бургаски дилър за инициативата
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: Тeст драйв на ФИАТ в Бургас

gamma написа:
      На 24 и 25 (събота и неделя) тест драйв на всички модели.Шоурума на "Ауто плюс" в комлука.Инфото е от рекламният спот, дето го въртим
      от колко до колко ще бъде като часове
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Часове не се споменават.
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Някой ходи ли днес на тестдрайф-а, да каже кво е положението

Коментар

reter написа:
            Някой ходи ли днес на тестдрайф-а, да каже кво е положението
            Колегата "ntodorov" ми съобщи че е на тест драйва.Предполагам по късно ще пише за какво иде реч.По телефона звучеше доста въодушевено .Утре и аз отивам да тествам некой звяр.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ще заминавам аз на палатка и бързам. Интересуваше ме дали е голяма лудница там, дали се чака много, за да знам дали ще се забавя много.

Коментар

Карах фиат 500 спорт и седичи,но ланчията 200 коня ме ......просто полудях.Такава возия,таков аускорение до 180-200 не бях усещал.Освен в мечтите ми и сънищата ми,събирам за 500 спорт след днес.
                "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

И аз се разписах днес.За съжеление бях с бързащ приятел и успях да тествам само мъника 500.
                  Прикачени файлове
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Краси, Ланчата не я ли кара бе човек. Тази машина ме разби вчера. Карах почти всичко. Днес бях възпрепятстван.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

cenitel написа:
                      Карах фиат 500 спорт и седичи,но ланчията 200 коня ме ......просто полудях.Такава возия,таков аускорение до 180-200 не бях усещал.Освен в мечтите ми и сънищата ми,събирам за 500 спорт след днес.
                      Колега, кога беше там ? Аз изкарах почти цял ден - от 10.00 часа до 14.00 часа, но бях в непрекъснато движение... :D Пандата и тя кефеше, но си дрънчи из паветата. Ах Ланчата, Ланчата. Е..х мама му. Загасих я веднъж. То бива, бива, ама таквоЗ чудо бива ли?...Вчера имах една коварна мисъл в кратуната и против практичното си мислене относно ламарините на колела трябваше жена ми да ми бае приказки, че да отрезнея...за едното чудо в лизингов филм щях да влеза. Ей туй му е кофтито на таквиЗ мероприятия. :D
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

АЗ бях от 10,00 до 12,00 с една оранжева желетка.Първо карах 500
                        "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"

Коментар

Дошъл им е акъла да поръчват червен 500 с черен волан!Стори ли Ви се тесен вътре?с 1.2 или с 1.4 мотор карахте?
                          F31 BMW 320d

Коментар

а сега видях че е 1.4! Скростната кутия е 6 степенна!Трябва да дърпа съвсем прилично!
                            F31 BMW 320d

Коментар

Никак не е малък,много си е добре вътре за габаритите си,отзад едното момиче към 1,80 каза,че се чувства добре.

Коментар

Working...
                              X