Новият сервиз в СофияНа 17 април Ауто Италия ЕАД, Официален вносител на FIAT и LANCIA за България, отвори вратите на нов продажбено-сервизен коплекс на марките Fiat, Lancia, Romeo в град София. Той се намира на бул. Сливница 618 в посока Божурище (до магазин МЕТРО).Комплексът разполага с 400 кв. м. вътрешна изложбена площ, специално отделена външна изложбена площ за цялата лекотоварна гама Fiat Professional, сeрвизен център за леки ремонти и периодично обслужване, магазин за резервни части и офисни помещения. Клиентите имат възможността да разгледат над 20 различни модела и да тестват избран от тях автомобил. Продажбено-сервизният комплекс разполага и със собствен комплекс за хранене, служебен паркинг, паркинг за гости и паркинг за нови автомобили.Двата комплекса на Ауто Италия - на бул. Христифор Колумб 43 и на бул. Сливница 618, представят италианските марки по всички изисквания и стандарти на производителя и вече създават удобен достъп за клиентите от цялата територия на столицата.Събитието на 17ти април даде старт на национална инициатива
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новият сервиз в София
Collapse
X
-
ами ще питам и ще ти кажа :D но и без да съм питал, съм сигурен че са процес на търсеневъпреки постоянното оплюване на АИ, те са длъжни и поддържат висок стандартне се става лесно официален сервиз на дадена маркане само в Стара Загора се е случило това с прекратяване на правомощиятаи в Ямбол имаше подобен случай
Коментар
-
emzo написа:Мда, оплака ми се Хит-Ко, като сменях съединителя.Пиши като имаш някакво развитие, аз от единия сервиз (предишния) съм с БАН (забрана) да стъпвам тамFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар