Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

AUTO BILD: Аплодисменти за Браво!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

AUTO BILD: Аплодисменти за Браво!

В новия брой на германското списание Auto Bild са резултатите от 100.000 километровия тест на новото Браво.ФИАТът е изумил всички с надеждността си.След малко ще пусна сканирана статията, интересна е.Браво на Ауто Билд!(чак да не повярваш! )*Пропуснал съм една страница, на която има само техн. данни за автомобила, които си ги знаем.

Ще влязат и те в правия път, няма друг начин. Когато фактите говорят и Боговете мълчат
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Да и аз доста се учудих, прочитайки статията. Обикновено се плюе...
      Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
      Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
      FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
      Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

Качи оригиналните сканирани на http://www.imageshack.us/Тея снимки са много малки, заболяха ме очите направо.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Фиат доказа истинската си класа

Коментар

spark написа:
            Качи оригиналните сканирани на http://www.imageshack.us/Тея снимки са много малки, заболяха ме очите направо.
            Готово. За съжаление, втората страница съм затрил оригинала (записал съм ресайзнатата картинка отгоре му), а скенерае в офиса.

Коментар

Баси, как са го разглобили!

Коментар

Получих душевен оргазъм от тая статия
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                  Получих душевен оргазъм от тая статия
                  И аз, и аз, и аз...Това още веднъж потвърждава желанието ми като поевтинеят да се кача на една 150 коньова мултиджетка....
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Интересно какви ще са резултатите след 100000км в България? Износени амортисьори, пукнати/криви джанти, скърцащи пластмаси в купето, запушени филтри от некачествено гориво и масло, заминал съединител :D За официалния сервиз тук нямам лични впечатления, но от това което съм чел/чул за него, на германците ще им се дореве след обслужване там.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      Интересно какви ще са резултатите след 100000км в България? Износени амортисьори, пукнати/криви джанти, скърцащи пластмаси в купето, запушени филтри от некачествено гориво и масло, заминал съединител :D За официалния сервиз тук нямам лични впечатления, но от това което съм чел/чул за него, на германците ще им се дореве след обслужване там.
                      След 40 000км, колега ако искаш ще споделя резултатите. Сега съм почти на 60 000км. В началото съм сменил десен стоп, че се беше разхерметизирал и сега чакам доставка на лоста за чистачките, че пръскалките работят когато те пожелаят, а не когато аз искам. Иначе други проблеми нямям. Колата е страхотна, държи се много добре на пътя и има страхотна тяга ( говоря за 1.4 t-jet 150к.с. ). а между другото мисля че германците от статията грешат, че това е първият фиат който се представя добре. доколкото си спомням миналата година фиат панда също се представи превъзходно.
                      FIAT BRAVO 1.4 t-jet 150
                      Alfa Romeo 166 2.0TS facelift
                      Alfa Romeo 156 2.5 V6 190hp

Коментар

а пропуснах смяна на предни накладки и свещи на 30000км. така и не разбрах защо ме накараха да сменя свещите. такова било обслужването на 30000км. работеха перфектно...
                        FIAT BRAVO 1.4 t-jet 150
                        Alfa Romeo 166 2.0TS facelift
                        Alfa Romeo 156 2.5 V6 190hp

Коментар

Bravo_ написа:
                          Колата е страхотна, държи се много добре на пътя и има страхотна тяга ( говоря за 1.4 t-jet 150к.с. ).
                          1,4-150 кс.Това прави 107 кс литрова мощност-изключително висока степен на форсираност за обикновена кола.Не съм карал такава кола,не се съмнавам в мощноста и, а много ми е любопитно как се държи при ускорение, от да кажем 30-40 клм на 4-та предавка при рязко подаване на пълна газ.Има ли изразен ЛАГ,ако има колко е,замисля ли се при рязки ускорения и т.н.Любопитан съм,защото коли с такава висока степен на форсираност обикновено страдат от не достатъчен въртящ момент при ниски обороти.Интересно е къде е компромиса и колко е за постигане на тази висока мощност.Колега, какъв е разхода на колата в експлоатация?Без раздувки.

Коментар

Статията и аз я четох и наистина не е в стила на Ауто Билд,макар че не пропуснаха да сравнят седалките с тези на Голфа.Поотпуснаха някоя добра дума.
                            Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                            I am in love with my cars

Коментар

а между другото мисля че германците от статията грешат, че това е първият фиат който се представя добре. доколкото си спомням миналата година фиат панда също се представи превъзходно
                              Точно така,и Пандата е преди всички Фолксвагени :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                              Brava1.4SX

Коментар

Working...
                              X