Така като чета, евентуалните привилегии ще са в полза предимно за членовете от и около София. Ние провинциалистите как се вписваме в картинката...?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Привилегии за членове на клуба
Collapse
X
-
Skip написа:Братовчед ми работи във една от най-големите фирми доставчици на сервизно оборудване в страната. Доколкото съм разговарял с него оборудването на един сериозен сервиз не пада под 50 000 лв и то само най-необходимото. Иначе ако се интересува някой мога да го питам и за конкретни цени.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
hit-ko написа:В сьбота се проведе национална среща на дильрите и фирменни сервизи в БГ и аз поставих този вьпрос пред всеки един. Имаше доста коментари и в крайна сметка идеята се възприе от всички като много полезна!По отношение на магазините, нещата са по-лесни, понеже по-силните от тях са на няколко фирми, а аз ги познавам всички, така, че - остава да се действа!И давайте още мнения по вьпроса....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Преди година купихме с баща ми KTS-520 на Бош за компютърна диагностика със софт за 2005г с мисълта че предимно ще се занимаваме с италиански автомобили. Имаше и човек, който щеше да прави диагностиката, ама взе че изчезна в Англия. И сега апаратурата стои, гаража е направен основно за диагностика и за леки ремонти, има канал. Така че нямам нищо против обслужването на клубни и неклубни итал. коли от Варна, ама ми трябва специалист, щото аз много-много не разбирам от диагностика/ е, алфите ги закачам от време-навреме/.ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
АLFA ROMEO 146 1.4TS
FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/
Коментар
-
По въпроса как да се избегнат злоупотребите - талонче с точки или стикер с купони (открих такъв сложен в сервизната книжка на моя Фиат - 20 стикерчета) - трябва да се реши обаче за каква услуга колко точки ще се използватНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
сервизи
сервиз за смяна на масло и гуми. Мага да ви предлажа евтин и дори без намаление цената е добра .За хората от София или които идва . Срещу магазина за Фиат -Алфа-Ланча на бул"Стамбалийски" до реката .Та там е този сербиз .За смяна на масло на двигател +филтър,масло на скорости и хидравлична течност .На много места 25лв. там беше на половина.Питайте и ще се уверите сами.На повечето места в сервизите просто правят каквито им коли дойдат . Трябва да има срециализирани не всички коли са еднакви особенно за по специялни повреди.
Коментар
-
Какви привилегии бе хора?Вие в кой век живеете? По-добре да си изберем 3, 4 проверени сервиза и магазина от личен опит, ако трябва и рейтинг да им се направи, абе с две думи пазарна икономика.(дай му на българина гарантирана клиентела и му глей сеира).Живи и здрави!Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Re: сервизи
kluchar написа:сервиз за смяна на масло и гуми. Мага да ви предлажа евтин и дори без намаление цената е добра .За хората от София или които идва . Срещу магазина за Фиат -Алфа-Ланча на бул"Стамбалийски" до реката .Та там е този сербиз .За смяна на масло на двигател +филтър,масло на скорости и хидравлична течност .На много места 25лв. там беше на половина.Питайте и ще се уверите сами.На повечето места в сервизите просто правят каквито им коли дойдат . Трябва да има срециализирани не всички коли са еднакви особенно за по специялни повреди.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар