Аз лично имам горчив опит с едно сервизче,където правих диагностика на мотора и схемата на работа беше такава - отиваш,оставяш колата и след час-два,три отиваш да си я вземеш и олекваш с 10-15 лева.Резултаът - казаха какво трябва да си купя и да ми сменят (те там разбира се) за да се оправи.Винаги ме изпращаха с думите "ако има нещо не в ред обади се и ела пак" разбира се срещу още 10-15 лева и пак същото след 2-3 дена.Разказвам това поради вашата идея за сервизите - личното ми мнение е че случаят ще е много подобен.Хипотетично ако имаме право на един път годишно да идем на диарностика на двигател например какъв е шансът някой да го направи както трябва като знае че така или иначе няма да вземе кой знае колко пари от това а и цяла година няма да го тормозиш повече ако ти каже че всичко е в ред и няма да има проблеми.Другата страна - ще ти каже че едва ли не тая кола ще се разпадне и трябва буквално веднага да я оставиш за ремонт.Проблемът с некачествения или по-често некомпетентен преглед на колата е ама много сериозен така че трбва най-напред да си изберем 2-3 сервизчета че ако ще и едно да е ама да си вършат работата - давам друг пример (аз съм си разбирач по двигателите и т.н.) - закарах си колата защото потракваше нещо съмнително по мотора и мислех че е клапан някой......прегледаха я взеха ми маса пари уж за мерене на компресия и т.н. и уц всичко в ред.Само след няма 1 седмица я закарах на мой познат и познайте какво се оказа - счупен сегмент на 4-ти цилиндър,издухала гарнитура на главата и гумички на клапаните,компресия на цилиндрите 1,2 за 1-ви, 4 и нещо за 2 и 3 и към 7-8 за 4-ти......е на това ли му се вика да и няма нищо на колата.......а да и 73% масло в газовете.Колкото и неразбиращ майстор да си като видиш как пуши отзад като нафтова печка (извинявам се на колегите с дизел ама така е израза просто) че не е в ред или че като я палиш се дави с маслото,което изкарва през картерните газове....ама малко от малко трябва да погледнеш.Та идеята ми каква е - да си намерим някое/няколко сервизчета за всеки град където да се договорим за някакви отстъпки за някои услуги (прегледи на колата,мерене на компресии,спирачки,чистене на грешки от компютрите и т.н. по-основните неща и/или някаква %-тна отстъпка за ремонт или услуга) като за това сервизите да получават някакъв вид годишен абонамент от въпросната банкова сметка на клуба,където всеки член ще пуска по нещо (било sms или някакъв друг начин).Срещу това той да получава някакъв вид стикер или карта за въпросните услуги и където и да реши (да му се наложи) из България да може да си оправи/прегледа колата.Мисля че така ще е най-удачно само незнам как ще решим проблема с това да си минеш колата 100 пъти на 100 различни места ама може да го измислим като в градския транспорт - за всяко нещо ти късат в сервиза от тестето с билетчета по едночко в зависимост от нешото,което са ти правили.Пример :правим една книжка от 5-6 странички малка като отпред си пише номер на колата и имената на собственика и т.н. и на всяка страничка си има някъква услуга (примерно на 1-вата имаме смяна на ангренажен ремък,2-ра диарностика на мотор,3-та чистене на грешки от комп-а,4-та преглед на ходова част и т.н. каквото се договорим) и като ти направят нещо някъде из сервизите ти го късат и така за една година вече не може да минеш 2-ри път.Така няма и да има смисъл да бутнеш 5-10 лева да не ти скъса билетчето защото няма да спестиш кой знае колко много
Мисля че няма да е лошо да има някаква такава система за да може всичко да си е честно и т.н. пък и ще сведем до минимум фалшивите членове защото няма да им се разправя с тези неща да пращат смс някъде си,да получават книжки с отстъпки за конкретната им кола и т.н.Дано с нещо да съм допринесъл и да реализираме по-бързо тази добра инициатива за която аз съм твърдо ЗА!

Коментар