Колеги, какви привилегии бихте желали да ползвате в сервизите на Фиат, ако сте членове на клуба?Пускам това вьпросче за да можем сред по-широка аудитория да обсьдим идеи и предложения които по-кьсно ще отсеем и ще ги поставим пред определени сервизи за реализация!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Привилегии за членове на клуба
Collapse
X
-
Според мен собствениците на сервизи представители нанашта марка трябва да решите какво можете да предложите като привилегии, щото на българине квот и да му дадеш, се му е малко. Пък и да не стане така до си вкарате автогол и да се нароят един куп "фенове" дето де вчера са викали "мани ги тия италиански трошки".
-
Skip написа:Според мен собствениците на сервизи представители нанашта марка трябва да решите какво можете да предложите като привилегии, щото на българине квот и да му дадеш, се му е малко. Пък и да не стане така до си вкарате автогол и да се нароят един куп "фенове" дето де вчера са викали "мани ги тия италиански трошки".FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Като оставим настрана евентуалните намаления/привилегии, това което е по важно (според мен) е че ще има списък с проверени сервизи (ако правилно съм разбрал идеята) - нещо което ще е доста полезно за хора като мене дето по принцип не си бърникат под капака и ги е страх дали няма да им спукат скоростната кутия като им сменят маслото в поредния сервиз X... Иначе идеята на Mazgarev за безплатната диагностика ми се струва добраPunto 1.1 SX 95г
Коментар
-
Идеята е страхотно ... тъкмо ще поддтикне хората към такива проверки Само ...няма ли да натежи много на сервизите ... все пак една такава проверка си е доста губене на време . Иначе и само жеста че има някакво взаймодействие с клуба ще е плюс... поне да знаем къде да караме колите като опре до сервизThe sands of time for me are running low....
Skype Nick: SwordLord
Коментар
-
Mitko написа:А защо не една сезонна проверка. Дали автомобила е годен за тежките зимни условия или или пък какво е състоянието му напролет. FORD от няколко години прави това за собствениците на тази марка.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:П.П.: лошото е обаче че с подобен род безплатни услуги могат много хора да спекулират.. в смисъл могат прекалено често да ходят да се преглеждат... та... трябва да се види как точно да се организира! Но разбира се първо дано стане!
Коментар
-
ЕДИНСТВЕНАТА привилегия, която лично аз желая е КАЧЕСТВЕНА ДИАГНОСТИКА.Другото си плащам.Но да не слушам приказки от типа на "Абе карай нищо и няма" или карай още така, като се влоши то ще си покаже" хи-хи!!!!!!! Това са цитати от посещения при онези МЪРЛЯЧИ от "А Л Е К С А Н Д Ъ Р А У Т О"!!!!!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Христо, идеята ти е много добра, но с риск да кажете, че пак съм в опозиция искам да напиша следното:1. Единици /ако не и само ти/ които ще направят това само за едното нищо ... искам да кажа че повечето сервизи ще искат да се рекламира това, а къде ще е рекламата?2. Въпроса за членския внос - къде на кого, колко и как ще се плаща?3. Трябва да се изгради някаква мрежа със сервизи /за Ямбол и оклоните градове - ОК, за София предполагам също се се уредите/ във голям брой градове ... /Между другото в Русе си имаме човек вече работещ с отстъпка за хора със залепен стикер на стъклото - диагностика и настройка на двигатели - цена 10 лв. за останалите цената му е 15-20/4. По какъв начин ще може да се преговаря със собственици на магазини и сервизи за отстпки и др. привилегии и какво ще се предлага срещу това?ПоздравиИвайлоTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:Христо, идеята ти е много добра, но с риск да кажете, че пак съм в опозиция искам да напиша следното:1. Единици /ако не и само ти/ които ще направят това само за едното нищо ... искам да кажа че повечето сервизи ще искат да се рекламира това, а къде ще е рекламата?2. Въпроса за членския внос - къде на кого, колко и как ще се плаща?3. Трябва да се изгради някаква мрежа със сервизи /за Ямбол и оклоните градове - ОК, за София предполагам също се се уредите/ във голям брой градове ... /Между другото в Русе си имаме човек вече работещ с отстъпка за хора със залепен стикер на стъклото - диагностика и настройка на двигатели - цена 10 лв. за останалите цената му е 15-20/4. По какъв начин ще може да се преговаря със собственици на магазини и сервизи за отстпки и др. привилегии и какво ще се предлага срещу това?ПоздравиИвайло
Коментар
-
Това направо звучи невероятно на фона на останалите неща дето се случват в България. Една такава инициатива ноправо ме спечели като твой клиент за достоа дълго, даже да не стане това с привилегиите, щото ми писна да си давам парите на разни дето ме разиграват и после да се ядосвам от резултатите. Може би е разумна идеята за един годишен цялостен преглед за членове на клуба. Просто да ти кажат чесно състоянието на колата - това никак не е малко!!! Искрено се надявам скоро да се задвижат нещата с членския внос и да станем един наистина доста сериозен клуб. Успех и най-добри благопожелания на хора като вас!!
Коментар
-
Може би е разумна идеята за един годишен цялостен преглед за членове на клуба
Коментар
-
hit-ko написа:Може би е разумна идеята за един годишен цялостен преглед за членове на клубаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
за сервизна мрежа
Аз лично мисля, че идеята за отстъпки в сервизи, които посещаваме може да се изкриви в нежелана посока. Аз поне не съм видял ценоразпис за услугите в сервиз (може и да има, но не съм попадал). След като не е ясна предварителната цена, какво пречи тя да бъде според "зависи от човека". Най-добре е да си направим собствена сервизна мрежа, в която да знаем кой работи и какво знае. Разбира се ние също ще си плащаме, но за външни клиенти, цените ще са по-други! Поне за Варна според болшинството от членовете на форума няма свестен сервиз и е безмислено да преговаряме с някой, за който знаем че няма да сърши работа като хората. Накой който има наблюдение върху цените на сервизното оборудване да каже колко би струвало минималното обзавеждане на сервиз, за да е ясно дали идеята е осъществима.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар