Auto.dir.bg - 14 Декември 2009, 07:10Журналистите от култовото британско списание Top Gear обявиха Alfa Romeo 8C Spider за най-красив автомобил на годината.Eкипите на едноименното телевизионно предаване, печатното издание и он-лайн сайта му разгледаха най-иновативните и вълнуващи модели, излезли на пазара през последните дванадесет месеца. Журито описа Alfa 8C Spider като ,,олицетворение на съвършенството" и оцени изключително високо дизайна на автомобила. V-образният 8-цилиндров 4,7-литров мотор на красавицата разполага с максимална мощност от 450 к.с. Предавателната кутия е 6-степенна с пера на волана в стил F1, а задвижващи са задните колела. От 0 до 100 км/ч автомобилът ускорява за 4,5 сек, а максималната му скорост е близо 291 км/ч.Производството на Alfa C8 Spider бе ограничено до 500 екземпляра, които бяха изкупени предварително. По-късно бе представена и роуъдстър - открита версия на красивия автомобил, съобщава агенция SpeedPress.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Top Gear обяви най-красивата кола
Collapse
X
-
...
Sev написа:отдавна и се кефят тамнаистина казаха, че не е достатъчно бърза, с кофти окачване, с кофти поведение :D но е красавицаFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
http://www.topgear.com/uk/photos/car...mageNo=0Ето и класация по всички останали критерииFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
G0ld написа:И на мен ми допада ама... само визията кола не прави.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
...
kiro_of_the_day написа:G0ld написа:И на мен ми допада ама... само визията кола не прави.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:kiro_of_the_day написа:G0ld написа:И на мен ми допада ама... само визията кола не прави.FoRzA ItaliA
Lancia Delta HPE
ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:А бе то е като със жените - като и видиш дългите крака и големите...очи, забравяш че има проклет характер и не може да готви А като се качиш на нея (на колата де), всички ти завиждат и никой не мисли за окачване и бързина. Това не е кола, с която да бързаш - това е кола, с която да минеш бавно и да напълниш очите на всички
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар