Alfa Romeo Kamal е готов и се тестваРаботници от изследователския център ,,Еласис
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo Kamal е готов и се тества
Collapse
X
-
Не прибързвайте с критиките.Това е Муле.Макар че лично на мен предницата много ми харесва,класически дизайн съчетан с фаровете на Пунтака,страшен сладур.Назад вече си е типичен Сбирщайн .Но нека се дига шум покрай него,може би това целят .Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Много ми харесаха коментарите по-горе и напълно ги подкрепям. Поне от това, което се вижда е ясно,че това е нова-стара алфа! Никакво развитие и всъщност е тъпчене на място. Дано при ходовата част има нещо, с което да се похвали този автомобил.Прави ми впечатление,че по-ниските пътници е невъзможно да влезнат през задните врати...няма как да достигнат ръкохватките, според мен.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Абе ако ми го подарят няма да се сърдя, ама да си го купя абсурд, предпочитам къде къде по-красивия кросвагон 156. Това предполагам е само за заблуда на врага, дори и джантите са много стар модел, а за страничната линия да не говорим.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар