Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Започна строителството на автомобилния завод до Ловеч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изглежда сериозно! Изключително съм радостен от факта, че такива пари не се влагат за пореден път в строителството на някоя голяма перачница на пари - МОЛ, а в нещо, което ще произвежда технологична продукция и в него ще са заети хора с длъжност различна от продавач, охранител и чистач!
    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

А ти от къде си сигурен дали няма да свалят само найлончетата от колите както се правеше на времето с прословутия москвич. Илюзия че правим нещо което пък ни струваше даже по скъпо точно заради тази идиотщина. В последните приказки е че първоначално ще се продават само в Българиа и ако не достигат ще се внасят директно за да задоволят пазара. На какво ти мирише такова изказавне. Па щели и китайци за работна ръка да докарват. Нали знаеш приказката’’ До де не видя како не вервам’’
      BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Има ли нещо ново около тоя завод? Уж пролетта щеше да излезе първият автомобил, после отложиха за лятото, сега колегата от форума, който живее в района, казва, че едва ли лятото ще са готови. Вървим на догодина май? На мене 10-11 хил. лева ми се струва нереалистично ниска цена (то верно тогава много хора ще се юрнат за гришамобили). 14-15 хилки казвам за китайче аз, а ако има по-евтина модификация, то тя ще е гола на пушка - без радио, без нищо, само двигател ламаринта и колела.Иначе няма спор, хубаво е това, което става. Производство, инвестиции и т.н. И стига с това "китайско", та китайско. Парите са си пари, прогресът си е прогрес.
        Стояха зверчета
        Около плета
        В тях стреляха
        И те умираха

Коментар

Какво ново за завода ли? Ами работата продължава, макар и при зимни условия. Нещата не са спирали и за миг. Същевременно поредна група от специалисти, кандидатствали за работа и одобрени, се намират в момента на подготовка в Китай. А неверници, песимисти и мнителни хора винаги ще има. Дали ще заработи през лятото или по-късно - не е толкова важно. А ето какво е положението точно тези дни:
          Прикачени файлове
          FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
          FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Браво, нещо хубаво да се случи най накрая.
            ----------------------------------------------------------------------------
            Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
            ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
            ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Започна строителството на автомобилния завод до Ловеч

IvanIanushev написа:
              Браво, нещо хубаво да се случи най накрая.
              Нещата се вършат , приятелю Случват се природни бедствия Не се сърди , но тези недоучили журналисти с глагола ,, случва се ’’ ми завират фекалиите
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

http://auto.dir.bg/2011/04/18/news8446126.htmlПървата българска кола бе направена в Китай - A +Speed-Press - 18 Април 2011, 10:51Първата българска кола беше направена от наши специалисти в Китай в рамките на обучението на инженерите на ,,Литекс Моторс

Коментар

Ето я първата българска кола, произведена в Китай, заедно с нашите специалисти, разбира се:
                  Прикачени файлове

Коментар

Браво на нашите специалисти.

Коментар

Идва идва ..а беше гола поляна , такива производства трябва да има в БГ , да се внася материала да се преработва и да се изнася .Ако всеки завод използва голям процент части от БГ производители , акумулатори , масла ,филтри и прочие ..се осигурява пазар и работна ръка . Много ме е яд че затриха автобусния завод ЧАВДАР в Ботевград . Доста време пазех една тяхна брошура във вестник Авто Мото свят мисля беше , произвеждаха автобуса и се монтираше двигател по твое желание - кеф ти МАН , Мерцедес , че дори и на КАМАЗ . Сега гледам как тракторния завод в Карлово агонизира ...за толкова години една кабина модернизираха и толкова ... а хората от 20 години използват само един джойстик и един волан ай Ловечлии да почерпят на първата кола
                      За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.
                      13.12.1881 проф. Константин Иречек

Коментар

Е, и аз с голямо нетърпение очаквам да видя какви цени ще обявят на моделите - казаха, че това ще стане на софийския автосалон през юни. Но с ръка на сърцето - колата е грозничка! И то не заради друго, ами заради решетката. Малка кола с голема решетка, не се връзва некак си!Дано това е само някакъв концептуален модел или там както се казва. Щото тая решетка наистина оцапва всичко
                        Стояха зверчета
                        Около плета
                        В тях стреляха
                        И те умираха

Коментар

Humppa написа:
                          http://auto.dir.bg/2011/04/18/news8446126.htmlТова е първата българска кола, която се прави за последните 20 години.
                          Това НЕ Е вярно!Иначе много се радвам за възраждането на българското автомобилостроене. Бих си купил една такава, защо не?

Коментар

Разбира се, че не е вярно. От септември 1995 до април 1996 във Варна серийно се произвежда Rover Maestro.

Коментар

stivst написа:
                              Разбира се, че не е вярно. От септември 1995 до април 1996 във Варна серийно се произвежда Rover Maestro.
                              Даже имах такъв
                              http://autoblogbg.blogspot.com/ Последните автоновини

Коментар

тази тема не я бех виждал за толкова години откакто имам регистрация.Много се радвам, че ще има завод, който дай боже да заработи и да бъде успешен,защото с тези приватиации.. няма как да се развива една икономика, ако няма производство.

Коментар

Working...
                                X