Явор Митев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Започна строителството на автомобилния завод до Ловеч
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Факт е, че на българина му омръзна да си купува "нови" коли на 8-10 години. Както се спомена по-горе, много е важна цената и не на последно място базовото оборудване. Един седан като С30 (ако той се предлага в Европа ще е с друго име), с климатик и вече стандартните екстри като: ABS, хидравлика, ел.пакет и цена от около 12000лв с ДДС би бил едно отлично предложение за семеен автомобил чиито собственици минават средно по 15 000км на година. Тогава много хора биха се замислили дали да си купят 10 годишен Голф на само "130 000" км, или да си направят гъдела и да си купят чисто нова кола направена по техен вкус - цвят, оборудване, тапицерия и т.н.http://autoblogbg.blogspot.com/ Последните автоновини
Коментар
-
на мен ми се иска като построят тоя ми ти завод и започнат производството на автомобилите,да си взема едно такова c30 и да сложа точка на спора с баджанака ми,че една такава кола няма да видим и всичко било лъжа .Между другото някой минавал ли е от там,да каже работи ли се по строежа или?...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:на мен ми се иска като построят тоя ми ти завод и започнат производството на автомобилите,да си взема едно такова c30 и да сложа точка на спора с баджанака ми,че една такава кола няма да видим и всичко било лъжа .Между другото някой минавал ли е от там,да каже работи ли се по строежа или?...
Коментар
-
Тук не става въпрос за прекрасна или мощна кола. Става въпрос за разходи и икономическа рентабилност за едно семейство. Ясно е, че ако този модел го предложиш на човек до 40г., той веднага ще предпочете един по-расов автомобил или някой нов 100000+ км. JTD автомобил. Но китайските автомобили или поне тези които ще се произвеждат в България не са насочени към младата аудиторияhttp://autoblogbg.blogspot.com/ Последните автоновини
Коментар
-
Струва ми се, че нещо не е нормално... българинът, като че ли предпочита да вземе някоя 10 годишна кола от типа на БМВ и Мерцедес големите серии, отколкото някоя нова и по скромна кола, това при положение, че средствата са му ограничени. А на запад от където ни идват колите имам чувството, че не е така. Масово се карат коли среден и нисък клас, особено от по-младите и след 5-10 години ни я продават на нас и ние да и радваме, а не си купуват някое старо вече БМВ, а предпочитат пак нова и по-скромна кола!Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
Публикация днес във в. Стандарт:1200 лв. за майстор на китайски джипНаемат до юли 800 работници в завода на "Литекс Моторс"ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
tarabas
Pecho написа:Публикация днес във в. Стандарт:1200 лв. за майстор на китайски джипНаемат до юли 800 работници в завода на "Литекс Моторс"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар