Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Започна строителството на автомобилния завод до Ловеч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заводът край Баховица ще прави и автобуси."Освен коли в новостроящия се завод край Баховица ще се произвеждат и автобуси, стана ясно при посещението на Гуо Йеджоу - посланик на Китайската народна република в България, който разгледа грандиозния строеж миналия четвъртък. Азиатският дипломат е втората високопоставена особа, която в рамките само на няколко дни посещава строителната площадка на съвместния проект на "Грейт Уол" и "Литекс Моторс". Преди него, в понеделник, вицепремирът Симеон Дянков обиколи терена от 430 декара, върху който вече се издигат конструкциите на халетата. Към него бе отправена молба финансовото министерство да отпусне средства за изграждане на инфраструктурата. Джип "Хавал Н5", масов автомобил "Волекс С10" и пикап "Уингъл 5" ще слизат от конвейерите на ловешкия завод.Изпълнителният директор на "Литекс Моторс" Илия Терзиев заяви, че в процес на разработване е производството и на автобуси. 20 родни специалисти заминават на обучение в Китай през февруари идната година. А през април пристигат 200 китайски, заедно със семействата си, за да предават опита си на персонала, който вече се набира. "Сключихме договор за пет години за 25 000 пикапа с най-голямата италианска фирма дистрибутор", съобщи пък президентът на "Литекс Комерс" Гриша Ганчев." С този материал от местната преса опреснявам информацията по строителството на автомобилния завод край Ловеч. Ето и снимка от посещението на китайския посланик:
    Прикачени файлове
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Като се вземе под внимание, че и Волво е собственост на китайци, нищо чудно, ако закъсат с производственият капацитет да го пуснат и на ловешкия конвейр.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Бъдещият автомобилен завод продължава да расте...
        Прикачени файлове
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Едно време автобусите чавдар си бяха марка. Това ще бъде едно възраждане на българското автобусостроене, нищо че няма да бъде в Ботевград
          VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Ще видиме какво ще стане ...
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Надявам се да има преференции за българските купувачи. Първата и втората година не бих си купил (докато преболедува детските болести), но после ако е живот и здраве и ако автомобилите са окажат читави бих си взел "българско китайче".
              Стояха зверчета
              Около плета
              В тях стреляха
              И те умираха

Коментар

Szandor написа:
                Надявам се да има преференции за българските купувачи. Първата и втората година не бих си купил (докато преболедува детските болести), но после ако е живот и здраве и ако автомобилите са окажат читави бих си взел "българско китайче".
                Не си ли е нещо италианско Тези китайски коли да ми ги подаряват не ги искам
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Дано направят добри модели и ако ми хареса някой и дават гаранция колкото другите автомобилостроители бих си закупил такъв на изплащане!
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Моделите се знаят какви ще са!За качеството - според мен китайските приятели на Гришата ще искат да нахлуят в пазара на нови автомобили в Европа с гръм и трясък. Ще заложат на атрактивни цени, като единственият начин да пробият и разпределят позициите и статуквото в този пазар е да заложат на качество. Като всяко начало, и това ще е трудно! И ще се повторя пак - единственият им изглед за успех е в качеството на крайната продукция.Остава ни да чакаме и да видим на къде ще заплува пръчката

Коментар

Китайски хечбек Made in Bulgaria Ето и подробно описание на оборудването. И най-базовата версия има климатик, ABS, EBD, радио с MP3 и т.н.Споменават се цени около 7000$ за базовата, и 9800$ за топ версията, която е с панорамен покрив.Хич не е зле тази количка, даже много ми харесва .
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Май от Италианки ще се прехвърлим на Китайки"Made in Bulgaria".
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                          Май от Италианки ще се прехвърлим на Китайки"Made in Bulgaria".
                          Ами евтинийка брат.А и цените за нова кола с гаранция са перфектни.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ако упоменатите цени се верни 7000-9800долара. То това прави чисто нова кола за ~10 000лв. Което според мен е доста добра цена.

Коментар

nikolce написа:
                              Китайски хечбек Made in Bulgaria Ето и подробно описание на оборудването. И най-базовата версия има климатик, ABS, EBD, радио с MP3 и т.н.Споменават се цени около 7000$ за базовата, и 9800$ за топ версията, която е с панорамен покрив.Хич не е зле тази количка, даже много ми харесва .
                              Аз доколкото знам модела ще е Floride, но може да са решили и Voleexc10 да правят http://www.gwm.com.cn/en/florid.asp

Коментар

Мнооого се впечатлих от това возило:http://www.gwm.com.cn/en/voleexc30.asp...мисля, че изглежда добре. При една нормална поносима цена, като например задължително под Логан, ще се купува като топъл хляб.

Коментар

Working...
                                X