Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Започна строителството на автомобилния завод до Ловеч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всичките им модели са копия на европейските модели,че дори и са рециклирани някой части.Джипа им е от ваген,имат и от тойота,фиат и т.н
    "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
    Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

момчета неискам да ви разочаровам, но от миналата година строежа не е мръднал.аз като човек който е близко до Ловеч и в бизнес който много интересуват строителните обекти следа как се развиват нещата и тук вече сериозно се говори, че има спиране на проекта.надявам се да не е истина, но завода неистина не се строи към момента
      FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.

Коментар

Най-вероятно чакат да се задържи времето по-добре. Щом световни медии твърдят, че догодина ще започне производството или по-правилно сглобяването значи би трябвало да е така.

Коментар

В момента по завода се строи усилено. Наблюденията са ми от вчера. До планината от земна маса, която се вижда на снимката ми по-назад в темата, се е появила втора такава. Нямах апарат да снимам, но и това ще направя при първия удобен случай. Тогава сами ще прецените...
          FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
          FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

branko_d написа:
            момчета неискам да ви разочаровам, но от миналата година строежа не е мръднал.аз като човек който е близко до Ловеч и в бизнес който много интересуват строителните обекти следа как се развиват нещата и тук вече сериозно се говори, че има спиране на проекта.надявам се да не е истина, но завода неистина не се строи към момента
            Нормално, като се има предвид останалите начинания в автомобилостроенето
            http://autoblogbg.blogspot.com/ Последните автоновини

Коментар

stivst написа:
              Ето какво се вижда на площадката на бъдещия автомобилен завод: Снимката съм правил точно на 1.01.2010 год. Освен изкопните работи друго не е правено. А и при студовете от порядъка на -20 градуса и обилните снегове е логично, че към днешна дата развитие не може да се очаква.
              Обещаната актуална снимка от днес, 22 май 2010 г. Вижда се разликата - втората планина от земна маса.
              Прикачени файлове

Коментар

Ти си нашия информатор/оператор

Коментар

Да не живееш някъде в тези къщи??

Коментар

Дай снимка на информационната табела, ако има такава!

Коментар

Не, не живея там, в Ловеч живея - на 6-7 км. А иначе ходя често там, тъй като имаме къща и двор... До самия обект не съм ходил, мястото от което снимам е на поне 3 км по права линия. Заради вас бих се завъртял и около обекта Но не ми се вярва вече да има и информационна табела.

Коментар

Това да не е подземен завод? Терена пресечен ли е , че изисква такива манипулации и насипи?
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Тук има актуални снимки http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=2&t=89437
                          http://autoblogbg.blogspot.com/ Последните автоновини

Коментар

Брой го, че засега има изградена канализация и фундаменти за колони, подравняването на терена е нормално за тази площ, не се вижда кой знае каква денивелация, терена при стълбовете да е с 2-2.5 над нивото на плочата. Все още не са кой знае какви направените разходи, това е за около 2-3 багера , 10-15 камиона, 2 булдозера и десетина дена работа, виж вече бетоните са си пари.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                              ... терена при стълбовете да е с 2-2.5 над нивото на плочата. ...
                              Можеше да е полувкопано,съобразено с терена и мааалко по-ЕКО. Аве важното е да стане!!!!!!!
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ако някой има по-вътрешна информация ... иска ми се машините да ги видя ...
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X