Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Започна строителството на автомобилния завод до Ловеч
Collapse
X
-
освен чесане на езици, какъв е смисъла от сравнение на нови и употребявани автомобили?относно сравнението м/у Duster и Hover, то те са различни класове и е нормално Hover да е по-скъп."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Явор Митев
Днес ходих да ги видя.....визуално изглеждат добре, но изпълнението е под всякаква критика. Очаквах пластмаси и прочее, но ...... вратите се затварят точно като на жигула. Пластмасите се разминават вътре, задния под в дясно е някак си зашит настрани и личи...все едно килима в хола на криво. Озадачи ме и друго - малката въшка / не помня какъв модел беше/ - типичният градски автомобил, вади комбиниран разход над 7... . Деу Тико гори по-малко. И най-вече - цените ми се виждат високи. Не мисля, че ще пробият. Дачия ги обръща отвсякъде.
Коментар
-
Явор Митев
Няма PR-и тоз човек...:Бате Бойко:"Видях как млади хора се учат да правят автомобили"
Коментар
-
Не знам кой ще ги купува тия дървета, тук във Варна ги гледах, не бих дал тия пари нито за малолитражката, още по-малко за джипа, който си удряше къде 35000 лв... Тва за китайско качество, българско изпълнение 15-16 000 лв за нещо безлично и безименно?! Ама друг път.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
баси и нихилизна, баси и разбирачите... и какъв точно 4х4 автомобил на рама с бързи и бавни и прилично оборудване ще си купиш за 33ооо лв?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
H5 определено ми харесва!Я гледайте това клипче от 13 минута на татък http://www.youtube.com/watch?v=SLYnuzoUNXE&feature=player_embedded#!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
H5 прави впечатление,поне по това кето се въжда на монитаора.Но не бих дал толкова пари,за нещо незнайно и не чувано.Вероятно има друга причина,да построят тазй фабриказа зглобяване,на китайско лего.Може би китайската мафия да стъпи,по някакъв начин,в Европа.Е па знае ли се.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
charlie написа:баси и нихилизна, баси и разбирачите... и какъв точно 4х4 автомобил на рама с бързи и бавни и прилично оборудване ще си купиш за 33ооо лв?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
vital написа:Според мен ще стане като с Дачия. Отначало всички плюеха, сега обаче са на почти всеки светофар.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар