Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Започна строителството на автомобилния завод до Ловеч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Humppa написа:
    BG/China джип за 25 000 лева vs. Дачия Дъстър (зад които стоят Рено) за 18 000 лв. Ха познайте, ако имах едни 25 000 лева какво ще си купя
    Аз бих си купил една Алфа 166 за 5000, бих заделил още 5 за ремонти (ако се наложи), а с останалите 15 бих направил един як ремонт в къщи.Пък вие си карайте румънските или българо-китайски таралясници, било и чисто нови.
    +1...само,че Либра.. :D :D
    MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
    ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

освен чесане на езици, какъв е смисъла от сравнение на нови и употребявани автомобили?относно сравнението м/у Duster и Hover, то те са различни класове и е нормално Hover да е по-скъп.
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Днес ходих да ги видя.....визуално изглеждат добре, но изпълнението е под всякаква критика. Очаквах пластмаси и прочее, но ...... вратите се затварят точно като на жигула. Пластмасите се разминават вътре, задния под в дясно е някак си зашит настрани и личи...все едно килима в хола на криво. Озадачи ме и друго - малката въшка / не помня какъв модел беше/ - типичният градски автомобил, вади комбиниран разход над 7... . Деу Тико гори по-малко. И най-вече - цените ми се виждат високи. Не мисля, че ще пробият. Дачия ги обръща отвсякъде.

Коментар

www.greatwall.bg
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Няма PR-и тоз човек...:
            Бате Бойко:"Видях как млади хора се учат да правят автомобили"
            ...защото кой ще се навие да си купи кола, сглобена и направена от хора, които току що са се научили да я правят.

Коментар

Не знам кой ще ги купува тия дървета, тук във Варна ги гледах, не бих дал тия пари нито за малолитражката, още по-малко за джипа, който си удряше къде 35000 лв... Тва за китайско качество, българско изпълнение 15-16 000 лв за нещо безлично и безименно?! Ама друг път.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

баси и нихилизна, баси и разбирачите... и какъв точно 4х4 автомобил на рама с бързи и бавни и прилично оборудване ще си купиш за 33ооо лв?
                "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

H5 определено ми харесва!Я гледайте това клипче от 13 минута на татък http://www.youtube.com/watch?v=SLYnuzoUNXE&feature=player_embedded#!
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

H5 прави впечатление,поне по това кето се въжда на монитаора.Но не бих дал толкова пари,за нещо незнайно и не чувано.Вероятно има друга причина,да построят тазй фабриказа зглобяване,на китайско лего.Може би китайската мафия да стъпи,по някакъв начин,в Европа.Е па знае ли се.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

charlie написа:
                      баси и нихилизна, баси и разбирачите... и какъв точно 4х4 автомобил на рама с бързи и бавни и прилично оборудване ще си купиш за 33ооо лв?
                      Не остава нищо от оптимизма, след като на кола на автоизложение не и се затваря некъф пластмасов капак. Много ясно, че на китайската. Не съм чувал досега за добър китайски двигател, да е мотофреза, да го смениш с американски, но е оптимистично да си бетатестер на нещо, пък било то и с много екстри. Ти може да си виждал 5 годишна кола, но аз докато не видя и чуя че я бива, не вярвам, че ще е стока.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Според мен ще стане като с Дачия. Отначало всички плюеха, сега обаче са на почти всеки светофар.

Коментар

vital написа:
                          Според мен ще стане като с Дачия. Отначало всички плюеха, сега обаче са на почти всеки светофар.
                          Може и така да стане,но няма да е скоро.1-во зад Дачия седи Рено,а зад Великата Стена нищо все известно,2-ро цените на тия китайчета,са по-високи от на Дачия и то осезаемо.За сглобката незнам,едвали ще е по-добра от на Дачия,а тя до колкото съм чувал,не е от добрите.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Не виждам кои модели на Дачия и GW могат да се сравняват, нямат коли в един клас.

Коментар

точно, нямат пряка конкуренция
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Първият ловешки автомобил е готов
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...