100 автомобила Lancia Ypsilon
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И LANCIA събра очите на Европа!
Collapse
X
-
Честно казано - нещо не ме грабва... Пък и радиаторната решетка ми напомня на мустачките на Хитлер...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
blondy_driver
Този мъник на Lancia е много сладък Мисля, че благодарение на него ще увеличат продажбите си доста
Коментар
-
Huku написа:Mitko написа:Huku написа:Някакси в тази АЛФА са събрани 100 коли на едно, май в нея има мн крадено
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
[quote="hit-ko"]...Ама ти това като не харесваш, не знам как си на Мускатовата ?Ще видим.... вьв Велинград, живот и здраве!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
FIAT: 4 милиона автомобила
FIAT: 4 милиона автомобила са произведени в Термини Имерезе Заводът на Фиат Ауто в Термини Имерезе, Сицилия произведе 4 милионния си автомобил произведен там. Поставения рекорд в Сицилианския завод е с Lancia Ypsilon MomoDesign в червено черна комбинация. В чест на това се организира парти с всички служители, на което официално бяха връчени ключовете на собственика на автомобила - Fabrizio Quartaro от Палермо. Април 1970 г. е месецът, когато в Термини Имерезе започва производството на Fiat 500 (Fiat Cinquecento). През всичките тези години много други успешни модели са преминали по асемблиращите линии: Fiat 126, Fiat Panda - повече от 2 милиона бройки са прпозведеи от тези модели за около 14 години, започвайки от 1993, както и две поколения на Fiat Punto. От 2005 заводът е единственото предприятие на Fiat Auto за производство на Lancia Ypsilon. Заводът е разположен на повече от 400 000 м2, 160 000 от които са закрити, а служителите са около 1 400.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Humppa
На мен тази Ланча ми прилича на малка мръсница, която е направила нещо палаво, грешно и прерверзно, и прави мили очички пред мама и тати. Наистина е красавица. Пожелавам я на всички колежки от форума!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар