Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шумахер отново във F1!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бе нещо тука ми намирисва май ... Значи първо казва колко добре е на пистата,че болида е супер и няма никакви проблеми,и изведнъж:О чудо ! Болки в врата ! Според мен (Лично мнение),всичката шумотевица беше игра за рейтинг !
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Само като помисля колко билети са продадени за следващия старт на формулата още при първия слух, че Шумахер ще кара, всичко беше игра за рейтинг или просто така се получи.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Princo написа:
        Бе нещо тука ми намирисва май ... Значи първо казва колко добре е на пистата,че болида е супер и няма никакви проблеми,и изведнъж:О чудо ! Болки в врата ! Според мен (Лично мнение),всичката шумотевица беше игра за рейтинг !
        Точно.Миришеше тази работа от самото начало.Все едно футболист прекъснал за 2-3 години да се върне и отново да стане голмайстор.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Princo написа:
          Точно.Миришеше тази работа от самото начало.Все едно футболист прекъснал за 2-3 години да се върне и отново да стане голмайстор.
          И аз мисля така, защото още при първия слух за завръщането му казаха, че е невъзможно, защото няма как да вземе лиценз за Ф1 по това време от годината. А после се изпускаше тоза факт и усилено се лансираше завръщането.Нямаше как да не се появи причина, а до колко е правдоподобна-мисля че лиценза е скритата такава. Всичко беше рекламен трик за вдигане на продажбите на билети.

Коментар

Дано не сте прави...! Много фенове ще останат излъгани. Аз лично съм безгрижен лунатик и то доста наивен, та искренно се надявах да видя Шумата на пистата,но ... !
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

спекулациите продължават

Шумахер не потвърждава бъдещето си14 август 2009Автор: Александър СлавовКакто вече стана ясно, в сряда се проведе пресконференцията на Михаел Шумахер заедно с неговия личен лекар Йоханес Пейл. Основното, от което се обнадеждиха всички, бе, че Пейл коментира, че не може категорично да бъде изключено бъдещо завръщане на германеца във Формула 1.По време на пресконференцията всички са забелязали колко разочарован изглежда 40-годишният бивш пилот на Ферари. Той е подчертал, че това е ,,един от най-тежките

Коментар

[quote:2cc20b1005]Тук Пейл отново се е включил и е коментирал, че поправянето на контузиите може да е въпрос на месеци, но и на години. Той обаче не отписва възможността Шуми да се възстанови достатъчно бързо, в резултат на което ,,възможността той да кара във Формула 1 отново не може да бъде отписана.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Ето един анализ за психиката на големите спортисти, състезаващи се само за победа, а не за самото участие. Това за душевната болка звучи по-правдоподобно от официално представените физически болки. Шуми и смелостта да се предадешА трябваше да бъде събитието на лятото. Като онези местни карнавали, на които хората гледат в екстаз фойерверките, сякаш им е за пръв път. А когато всичко се отмени заради лошото време, човек се връща у дома с лека меланхолия. Михаел Шухамер, който трябваше отново да подкара Ферари 2,5 г. след оттеглянето си, е мечтата, която се изпари на крачка от големия ден. През тези 1-2 седмици си въобразихме, че всичко е истина, че невъзможното ще стане реалност, че предстои поредното чудо. Но няма. Той, който се отдаваше докрай на физическото усилие, бе предаден от своето тяло. Което му подсказа да се откаже. Поне това четем в официалните изявления на Седемкратния. Убедителни, както всички прекалено съвършени доказателства, но без да скрият една мистерия: как вратът, за който той уверяваше, че не го боли при картинг тестовете в Лонато, стана причината за сензационното отказване. Толкова странен е и фактът, че Михаел дори не пожела да опита един последен тест на Муджело. Нетипично за него. Може би други причини са подтикнали неговото "не, благодаря"? Може би съпругата, или семейството, или допълнителното опасение, че прекалено силно предизвиква съдбата. А може би безумният, макар и случаен, инцидент с Маса, е оставил далеч по-дълбоки следи в Шумахер, отколкото изглеждаше. Както и собственото му падане с мотор в Картахена през февруари, когато остана на земята в безсъзнание, след което почувства всички тези контузии във врата, сметката за които плати сега. Защото пистата във Валенсия съвсем не е сред най-тежките изпитания за физиката на пилотите. Градското трасе не предлага нито един от онези отворени завои, където се кара с 300 км/ч и които изтласкват врата встрани със сила от 4 или 5 G. Няма ги и непрекъснатите спирачни серии от 250 км/ч до нула за няколко метра, както в Монреал, които мачкат жестоко тялото на пилота. Като знаем колко херметична личност е Шуми, едва ли някога ще разберем цялата истина. Нека просто да отчетем, че може би различните компоненти, касаещи физическото и психическото му състояние, не предизвикаха неговата пълна вътрешна увереност, която той търсеше. Шуми едва ли щеше да се върне просто да отбие номера. А за да победи най-напред съотборника си Райконен, а после и останалите. Историята на Стонър е аналогична с тази на Шумахер. Пилотите може да се откажат от приятелство, от забавление, от любов, от всичките тези неща, които изпълват живота на обикновените хора. Но не и от състезанието. Днес и Шуми, и Стонър страдат. Решението им да не излязат на пистата, за да се борят, е против самата им природа. Виждали сме пилоти, особено при мотоциклетите, които излизат да се състезават с надянати същия ден нитове - в ключиците, в пищялите, в бедрата. Колко ли бесен трябва да е Стонър, който е болен, без да има фрактури или видими поражения. Неговата рана е вътрешна. И тя го разкъсва повече, отколкото нажежено острие, като опропастява съня, деня и психиката му. Но и неговото "не" е важно решение, защото все пак бележи един преход: към осъзнаването, че имаш слабости, че не си недосегаем. В този смисъл отказът може да бъде разглеждан като знак за помъдряване, за отговорност. Дори внезапният "стоп" на Шумахер ни изглежда проява на смелост и зрелост, който на първо време ще му позволи по-добре да посрещне ежедневието на бивш спортист. Въпреки това остава тази щипка потайност, която ще продължава да предизвиква спорове. Поне веднъж и жълтите летни новини са свързани със спорта, при това те не предизвикват болката от черната хроника. Но все пак си остават жълти.Пино Алиеви, "Гадзета дело спорт"/ "7дни спорт"

Коментар

абе не е нормално това,все едно оплаквате смъртник сякаш надеждата ви света да се промени е замряла с това,че няма да гледате някой си...уфффф не ги разбирам тия неща,на него не му пука за вас,замисляли ли сте се над това?А защо пишете така сякаш това е смисъла на вашия живот
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Jimy написа:
                      Дано не сте прави...! Много фенове ще останат излъгани. Аз лично съм безгрижен лунатик и то доста наивен, та искренно се надявах да видя Шумата на пистата,но ... !
                      Продължава да се подготвя за завръщането си в Ф1 , поне аз така разбрах от прочетеното. http://formula1.sportal.bg/news.php?id=7257
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

http://www.dnes.bg/sport/2009/08/25/...aher.76549На печелившите - Честито !!! На другите - Пак честито !!!

Коментар

Working...
                        X