Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шумахер отново във F1!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм казвал, но пак повтарям:ФЕРАРИ Е АВТОМОБИЛНИЯТ БОГ И МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Евала КИРО FORZA FERRARI

Коментар

ебаси сектата,като не си за ферари и мненията ти са излагация,я стига!!! Формула 1 НЕ Е ферари и ферари НЕ Е Шумахер За мен шумахер,колкото и титли да има,ще остане човека изблъскал Хил и станал шампион,изблъскал Вилньов и станал шампион! Тия неща май не ги помните или не искате да ги помните?! Като не харесвам шумахер и дай сега всички отгоре,е да ама на мен не ми дреме за сектата шумахер,защото за мен той е много по-малко от Сена,Прост и т.н. карали преди него...Тука ми говорите за кими и хамилтън,кой говори за тях? Не и аз!!! Че Шумахер умееше да развива автомобила си,евала,че го познаваше евала,но че го подкрепяха от фиа...това как да го харесвам? А,че УМИШЛЕНО БЛЪСНА ХИЛ,СЛЕД ТОВА И ВИЛНЬОВ,ТОВА КАК ДА ЗАБРАВЯ? А ,че се държеше нагло на пистата и това ли да забравя? А който нарече Герхард Бергер клоун,не е с всичкия си,защото това е най-интелигентния пилот който аз съм гледал да кара болид!Какво направи Маса ли? Почти стана световен шампион,в момент в който колата на макларън бе много по-добра,явно това е нищо,сектата признава само своя идол,гледайте си го сега,как го унижават учениците му
        ex.Мареа ТД100

Коментар

винаги когато прочета това му мнение на kiro_of_the_day...се кефа много!Много "фенове" на Ф1 са критични и второто, което казват по повод завръщането на НАЙ-ГОЛЕМИЯ е: ми той нищо нама да направи и ще се оака...ще падне от високо и тн! Обаче за истинските фенове , не само Шумахеристите а всички , ще са доволни да видятедна от най-легендарните личности във Ф1! Дори и само да мине на загряваща обиколка пред трибуните ЩЕ Е ДОСТАТЪЧНО!Само гледайте ,какво ще стане във Валенсия!
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Точно тая драматична тема за блъскането на Хил-ю и Вилньов чаках да прочета! Толкова лансирани, като тея двамцата няма! Айде да си пуснем да погледаме някой старт от друга серия, от тия мъжкарските спортове...примерно...WTCC!Погледай малко и ще откриеш, че от 25 пилота само един -двама ще паснат на джентълменската ти представа за моторните спортове! Още повече, че всички Ф1 пилоти за започнали от картинг серии, а там това да вземеш место в най-безопастната част на пистата: завой е практика! Практика , която НЕ Е измислена от МШ!
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

paralesa написа:
              ебаси сектата,като не си за ферари и мненията ти са излагация,я стига!!! Формула 1 НЕ Е ферари и ферари НЕ Е Шумахер За мен шумахер,колкото и титли да има,ще остане човека изблъскал Хил и станал шампион,изблъскал Вилньов и станал шампион! Тия неща май не ги помните или не искате да ги помните?! Като не харесвам шумахер и дай сега всички отгоре,е да ама на мен не ми дреме за сектата шумахер,защото за мен той е много по-малко от Сена,Прост и т.н. карали преди него...Тука ми говорите за кими и хамилтън,кой говори за тях? Не и аз!!! Че Шумахер умееше да развива автомобила си,евала,че го познаваше евала,но че го подкрепяха от фиа...това как да го харесвам? А,че УМИШЛЕНО БЛЪСНА ХИЛ,СЛЕД ТОВА И ВИЛНЬОВ,ТОВА КАК ДА ЗАБРАВЯ? А ,че се държеше нагло на пистата и това ли да забравя? А който нарече Герхард Бергер клоун,не е с всичкия си,защото това е най-интелигентния пилот който аз съм гледал да кара болид!Какво направи Маса ли? Почти стана световен шампион,в момент в който колата на макларън бе много по-добра,явно това е нищо,сектата признава само своя идол,гледайте си го сега,как го унижават учениците му
              Явно ти така и неможа да разбереш че това не е тема в която да споделяме : Кой харесва Шумахер? Кой какво мисли за него? Кой смята че е добър пилот? Още много такива въпроси могат да се задават , но тук има тема в която се дискутира самия факт за завръщането на Шумахер в Ф1. Еб..си и сектата сме били , тук директно ни псуваш За теб темата е " За или Против" Шумахер , но трябва добре да вникнеш в заглавието. Като не го харесваш като пилот не драскай глупости и псувни само и само да кажеш нещо . На всяка цена да покажеш какво е мнението ти за него , като лееш злоба и омраза , които можеш да си ги запазиш за себе си. Примерно на мен лично както и на доста колеги нени интересува твоето мнение за Шумахер , защото темата не е " Какво е мнението ви за Шумахер?" Дано си ме разбрал
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз заставам зад мнението на paralesa.За мен най-добрият пилот ввъ F1, които съм имал щастието да гледам беше Мика Хакинен!Просто Шуми не беше спортсмен!

Коментар

Atanas71 написа:
                  paralesa написа:
                  Явно ти така и неможа да разбереш че това не е тема в която да споделяме : Кой харесва Шумахер? Кой какво мисли за него? Кой смята че е добър пилот? Още много такива въпроси могат да се задават , но тук има тема в която се дискутира самия факт за завръщането на Шумахер в Ф1. Еб..си и сектата сме били , тук директно ни псуваш За теб темата е " За или Против" Шумахер , но трябва добре да вникнеш в заглавието. Като не го харесваш като пилот не драскай глупости и псувни само и само да кажеш нещо . На всяка цена да покажеш какво е мнението ти за него , като лееш злоба и омраза , които можеш да си ги запазиш за себе си. Примерно на мен лично както и на доста колеги нени интересува твоето мнение за Шумахер , защото темата не е " Какво е мнението ви за Шумахер?" Дано си ме разбрал
                  колега никого не псувам,не се опитвай да търсиш под вола нещо ,което го няма там А за какво е темата,Шуми се връща и дай сега всички да сме хепи,така го разбираш ти явно и щом някой смята ,че е ненужо един опасен и подкрепян на всички инстанции пилот във формулата-дай да го заплюем Злоба не лея и омраза също и мисля,че емотиконите,които ползвам го подсказват,но явно различното мнение трябва да се отрече казваш,не те интересува мнението ми,ами ако не желаеш не го чети и защо не те интересува,защото като се пуска подобна тема се очаква всички да хвалим идола и да се радваме,уви има хора,които не мислят така и затова е автофорума ни,да изрази всеки мнението си :D Моето е такова,шумахер в качеството си на опасен и нагъл пилот е ненужен на пистата-стигат изцепките на хамилтън,райконен и т.н. рискови пилоти!Сега ако и това НЕ Е коментар за завръщането на шумахер,каквато е темата,здраве да е,не искам повече да пиша в тая тема и няма да го правя,хвалете си го,да ви е честит :D
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                    ...един опасен и подкрепян на всички инстанции пилот във формулата...
                    Кое му е опасното и коя инстанция го е подкрепяла.Като говориш за опасни пилоти - от колко години гледаш формула?А за подкрепата от инстанции е направо смешно - години наред променяха правилата за да могат да изравнят другите поне малко с Шуми за да е по-интересно.Това ли е подкрепата?

Коментар

paralesa написа:
                      Atanas71 написа:
                      paralesa написа:
                      колега никого не псувам,не се опитвай да търсиш под вола нещо ,което го няма там А за какво е темата,Шуми се връща и дай сега всички да сме хепи,така го разбираш ти явно и щом някой смята ,че е ненужо един опасен и подкрепян на всички инстанции пилот във формулата-дай да го заплюем Злоба не лея и омраза също и мисля,че емотиконите,които ползвам го подсказват,но явно различното мнение трябва да се отрече казваш,не те интересува мнението ми,ами ако не желаеш не го чети и защо не те интересува,защото като се пуска подобна тема се очаква всички да хвалим идола и да се радваме,уви има хора,които не мислят така и затова е автофорума ни,да изрази всеки мнението си :D Моето е такова,шумахер в качеството си на опасен и нагъл пилот е ненужен на пистата-стигат изцепките на хамилтън,райконен и т.н. рискови пилоти!Сега ако и това НЕ Е коментар за завръщането на шумахер,каквато е темата,здраве да е,не искам повече да пиша в тая тема и няма да го правя,хвалете си го,да ви е честит :D
                      Казвам че не ме интересува мнението ти , но немога да него чета защото е в интересна за мен тема , а това твоето си е Когато няма какво да казвам в една тема , аз не пиша в нея. Добре съм ти дал пример че заглавието на темата не е : Харесвате ли Шумахер като пилот? или Какво е мнението ви за Шумахер? Правиш ли разлика с истинското заглавие на темата , или ти търсиш под вола теле. Или с няколко думи , не е важно да пишеш в темата задължително и на всяка цена , а да пишеш нещо конкретно в нея. В твоя случай ти правиш хронология на лошите моменти в кариерата на един пилот , за какво говорим тогава Дано да си ме разбрал правилно. Последното ти решение звучи най-трезво :D
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        paralesa написа:
                        Кое му е опасното и коя инстанция го е подкрепяла.Като говориш за опасни пилоти - от колко години гледаш формула?А за подкрепата от инстанции е направо смешно - години наред променяха правилата за да могат да изравнят другите поне малко с Шуми за да е по-интересно.Това ли е подкрепата?
                        нямам намерение казах да пиша повече по темата,ще отоговоря само на един въпрос,който няма да предизвика полемиките сред всички тук-от кога точно гледам формула 1 не мога да кажа,зная само,че Сена бе жив и водеха безмилостни битки с Прост това значи някъде от към началото на 90-те тъй,че да речем 19 години :D следя формула 1 и Шумахер го мразя от простотиите които вършеше заедно с Бриаторе и Бенетон,после във Ферари имаше силна кола,не му бяха нужни подмолни методи ,за да успее
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          paralesa написа:
                          нямам намерение казах да пиша повече по темата,ще отоговоря само на един въпрос,който няма да предизвика полемиките сред всички тук-от кога точно гледам формула 1 не мога да кажа,зная само,че Сена бе жив и водеха безмилостни битки с Прост това значи някъде от към началото на 90-те тъй,че да речем 19 години :D следя формула 1 и Шумахер го мразя от простотиите които вършеше заедно с Бриаторе и Бенетон,после във Ферари имаше силна кола,не му бяха нужни подмолни методи ,за да успее
                          И какви простотие вършеше с Бриаторе, че не се сещам?Силната кола във Ферари именно Шуми спомогна да бъде направена.Когато отиде в скудерията - болида беше средняшки за да не казвам трагичен и позорен за името Ферари.И въпреки това още средата на първия сезон той взе победа с него.3 пъти Шуми става шампион с по - слаб болид от конкуренцията.След това пък почнаха да променят правилата заради него.

Коментар

paralesa написа:
                            за твое съжаление F1 по целия свят се отъждествява с Ferrariтова е най-обичаният отбор, отборът с най-много феновеа тези фенове боготворят Михаел и сега са адски доволни, че ще могат да го гледат макар и за краткоза пореден път се убеждавам , че изобщо не гледаш Ф1 а само се намираш на приказка - при сблъсъка с Вилньов шампион не беше Шумахеркато не знаеш нещата и не си ги гледал - прочети малко из нета и тогава спорисъщо така не отричам качествата на Фелипе, но ако не беше Михаел Маса нямаше и да помирише легендарната червената колаили най-много щеше да я кара до 2006г.ако не знаеш една от причините да се откаже бе тази, че Маса си заминаваше защото вече имаха договор с Кими
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И като гледаш Ф1 от 19 години не си личи много много да си в час със събитията колега! Никой не те кара да го харесваш, но да наречеш тази икона на автомилния спорт посредствен пилот печелил само благодарение на силната си кола е меко казано трагично!!! Такива пилоти са точно споменатите: Хил (абсолютно посредствен пилот подкарал кола от Ф1 до голяма степен благодарение на името на баща си-Греъм Хил!), Жак Вилньов, Хакинен... Това са хора попаднали в точния момент на точното място с най-силната за момента кола!!! Да ти НАПОМНЯМ ли колко пъти (десетки) е побеждавал и правил смешни своите конкуренти когато е бил в безнадеждна ситуация!!! Най-силния пример е от Спа 95-та - нали си гледал по това време Ф1? И какво се случи - на старта е 16-ти а Хил 8-ми по време на състезанието заваля дъжд, Шуми беше със сликове а Хил със гуми за мокро и върпеки това го изпревари в ДИРЕКТЕН двубой и накрая стана 1-ви Ами 96-та в дъжда на Испания - завърши 2-ри с блокирали 2-ра и 5-та предавки!!! Точно до състезанието в Имола на което загина Сена - кой беше плътно зад него въпреки младостта си и в пъти по-слабия Бенетон с Форд V8 Зетек с/у Уилямс Рено V10???За случая с Вилньов колегата по-горе ти го каза - не само че не спечели титлата ами и му отнеха всички точки и победи за сезон 97 - е това ако е толериране!!!!!За Бергер - кажи какво направи за 3 години във Ферари освен че не развиха заедно с Алези колата и постигна само 1 победа на стария Хокенхайм през 94 благодарение на силния за тази писта V12 с/у скромния осмак на Шуми (получил повреда, а Верстапен се запали в мокса при зареждане с гориво). ФЕРАРИ - ВСИЧКО ВЪВ Ф1 ЗАПОЧВА И СВЪРШВА С ТАЗИ МАРКА!!!!!!! ЗАПОМНИ ТОВА МНОГО ДОБРЕ - НЯМА ПО-УСПЕШЕН, ОБИЧАН И ТИТУЛУВАН ОТБОР ОТ СКУДЕРИЯТА!!!!! НЕ СЛУЧАЙНА Е И МАКСИМАТА - ДОРИ И САМО 2 БОЛИДА ДА УЧАСТВАТ В ДАДЕНО СЪСТЕЗАНИЕ ОТ Ф1 ПАК ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ НА 100 000 ЗРИТЕЛИ ДА ГИ ГЛЕДАТ - ЕДИНСТВЕНОТО УСЛОВИЕ Е ТЕ ДА СА ФЕРАРИ Пп

Коментар

Разбирам, че сте фенове на Шуми, но пък махнете малко червените очила.Да, много добър пилот, страхотен боец, но не го изкарвайте свръхчовек. Защо не споменете нищо за Рос Браун? Доколкото знам Шуми няма титла без него. Състезанието в Имола за което говори колегата, "младостта" на 25 годишния Шумахер, "в пъти по-слабия Бенетон" с койт Шуми стана шампион точно 94та, всички тези неща ги помнят и други. Помниш ли, управлението на по-слабия Бенетон? Помниш ли какво казваха за копютъра управляващ автомобила? Повтаря най-добрата обиколка 1:1, като командите на пилота имат предимство, но само ако ги има ( това направено, може би, за да може да удари Хил )
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X