Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шумахер отново във F1!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шумахер отново във F1!

Цитат от www.dnes.bgМихаел Шумахер се завръща във Формула 1! Сензационната новина бе официално потвърдена от Ферари.След няколко дни на интензивни спекулации "Скудерията" най-сетне обяви кой ще замества сериозно контузения Фелипе Маса. И това ще е не друг, а седемкратният световен шампион.Ето и цялата статия
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Преди няколко дни пък се твърдеше , че Алонсо ще замести Маса , а Шумахер нямало да се състезава повече и завръщането му било слух . Та да видим дали действително ще се върне Четох някъде, че Шумахер нямал лиценз , за да се състезаваhttp://www.segabg.com/online/new/art...61Според други слухове , Кубица ще отиде във Ферари , защото БМВ се оттеглят от догодина поради неуспехиАбе стана една ... малко като сапунен сериал
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

накрая от една катастрофа келявия отбор на ферари ще се откаже от единствения има пилот след Бергер и Алези ,който ми е бил симпатичен,а именно Ф.Маса...Човека ще се оправи и пак ще си кара,всичко останало са дивотии,дотогава си имат Марк Жене
      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
        .......а именно Ф.Маса...Човека ще се оправи и пак ще си кара,всичко останало са дивотии,дотогава си имат Марк Жене
        Дано се оправи бързо момчето А слуховете за нов пилот според мен са за заместник на Райконен . Май догодина го освобождават

Коментар

Е днес по едни от новините чух, че няма такова нещо. На кого да вярваш?
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами и аз незнам на кой да вярвам.Цялата немска преса пише за завръщането на Шумахер.А и в личния му сайт пише че най-вероятно ще се завърне.www.michael-schumacher.de
            Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
            Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

хейтърите по форумите напълниха гащитепочнаха да носят от 1000 кладенеца водане бил карал скоро, не бил карал на тая писта, не бил карал кола с КЕРСабе хора, това все пак е МШ - 7-кратния :D каквото и да направи поне ще ни напълни очите
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                хейтърите по форумите напълниха гащитепочнаха да носят от 1000 кладенеца водане бил карал скоро, не бил карал на тая писта, не бил карал кола с КЕРСабе хора, това все пак е МШ - 7-кратния :D каквото и да направи поне ще ни напълни очите
                хахаха ,да не е силиконова блондинка,че да ми пълни очите вече не са приказки,дела са,ще участва... моят личен клоун пак се завърна,много ме радва тоя,когато кара най-силната кола и си мисли,че е велик...винаги съм се чудел с минарди какви резултати би постигнал??? В днешната формула,не е толкова важен пилота,стига да не допуска фрапиращи грешки,по-важна е техниката с която разполага!Аз пожелавам успех на Маса с възстановяването!
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Защо се излагаш??? Кой е клоун??? Дали Ферари е "келяв" отбор и в какво състояние беше отбора когато Шумахер дойде в отбора през 96-та??? Защо изобщо споменаваш истинските клоуни Алези и Бергер???? Какво запомнящо се напраивха те, или Маса или Райконен???

Коментар

Мамка им ще ме карат сега да гледам всичките състезания до края. Много ще ми бъде интересно да видя отново Шумахер във Ф1, само да не остана разочарован
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                      Мамка им ще ме карат сега да гледам всичките състезания до края. Много ще ми бъде интересно да видя отново Шумахер във Ф1, само да не остана разочарован
                      остава да се окаже , че е само рекламен трик , че да си вдигнат рейтинга :D

Коментар

paralesa написа:
                        хахаха ,да не е силиконова блондинка,че да ми пълни очите вече не са приказки,дела са,ще участва... моят личен клоун пак се завърна,много ме радва тоя,когато кара най-силната кола и си мисли,че е велик...винаги съм се чудел с минарди какви резултати би постигнал??? В днешната формула,не е толкова важен пилота,стига да не допуска фрапиращи грешки,по-важна е техниката с която разполага!Аз пожелавам успех на Маса с възстановяването!
                        за този тип пълнене на очи има други предаванияпотвърждава се първото ми мнениемай си пропуснал няколко сезона във Ф1за разлика от Хамилтън и Кими примерно, които бяха спуснати в перфектни болиди и стана световни шампиони - Михаел си ги правеше и побеждаваше с тяхвидяхме и Бътън, когато колата е малко по-зле на какво е способен - на нищода не говорим за големия "ощетен" Баричелотемо все Микеле му пречешекакво направи тази година - нищо, орева света в Германия...после ходи се извинява
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

paralesa написа:
                          Sev написа:
                          Колега нека запазим добрия тон на темата Всеки за себе си да си го оприличава както иска , но той е 7 пъти шампион и знае как да си направи колата силна за сметка на сополанковците сега. Много се отклоняваме от темата , пък и не смятам че ние точно сме тези които могат да кажат какъв е Шумахер.
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Мога да кажа само едно: Най-големия за всички времена!!!!!!

Коментар

Абе Paralesa незнам къв си ама вземи влез малко в час и стига си дрънкал глупости ,че се излагаш

Коментар

Working...
                              X