Цитат от www.dnes.bgМихаел Шумахер се завръща във Формула 1! Сензационната новина бе официално потвърдена от Ферари.След няколко дни на интензивни спекулации "Скудерията" най-сетне обяви кой ще замества сериозно контузения Фелипе Маса. И това ще е не друг, а седемкратният световен шампион.Ето и цялата статия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шумахер отново във F1!
Collapse
X
-
Шумахер отново във F1!
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!Етикети: –
-
Преди няколко дни пък се твърдеше , че Алонсо ще замести Маса , а Шумахер нямало да се състезава повече и завръщането му било слух . Та да видим дали действително ще се върне Четох някъде, че Шумахер нямал лиценз , за да се състезаваhttp://www.segabg.com/online/new/art...61Според други слухове , Кубица ще отиде във Ферари , защото БМВ се оттеглят от догодина поради неуспехиАбе стана една ... малко като сапунен сериалFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
-
paralesa написа:.......а именно Ф.Маса...Човека ще се оправи и пак ще си кара,всичко останало са дивотии,дотогава си имат Марк ЖенеFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Ами и аз незнам на кой да вярвам.Цялата немска преса пише за завръщането на Шумахер.А и в личния му сайт пише че най-вероятно ще се завърне.www.michael-schumacher.deFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Sev написа:хейтърите по форумите напълниха гащитепочнаха да носят от 1000 кладенеца водане бил карал скоро, не бил карал на тая писта, не бил карал кола с КЕРСабе хора, това все пак е МШ - 7-кратния :D каквото и да направи поне ще ни напълни очитеex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:хахаха ,да не е силиконова блондинка,че да ми пълни очите вече не са приказки,дела са,ще участва... моят личен клоун пак се завърна,много ме радва тоя,когато кара най-силната кола и си мисли,че е велик...винаги съм се чудел с минарди какви резултати би постигнал??? В днешната формула,не е толкова важен пилота,стига да не допуска фрапиращи грешки,по-важна е техниката с която разполага!Аз пожелавам успех на Маса с възстановяването!
Коментар
-
paralesa написа:Sev написа:хейтърите по форумите напълниха гащитепочнаха да носят от 1000 кладенеца водане бил карал скоро, не бил карал на тая писта, не бил карал кола с КЕРСабе хора, това все пак е МШ - 7-кратния :D каквото и да направи поне ще ни напълни очитеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар