Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Притежатели на ABARTH

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

днес

Днес гледах в брой 2 на Авто Оказион се продава Фиат Браво 1.6 16V Абарт. Към 6500лв с малко спойлерчета. Възможно ли е или е само оптичен тунинг ?
    Продавам на части :
    Mercedes 190 E, 1991
    Mercedes 190 D, 1988
    BMW 520i , 1994
    Renault 19 , 1.7i, 1991

Коментар

Re: днес

street_vagabont написа:
      Днес гледах в брой 2 на Авто Оказион се продава Фиат Браво 1.6 16V Абарт. Към 6500лв с малко спойлерчета. Възможно ли е или е само оптичен тунинг ?
      Оптика
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

100% само оптика Брава Абарт няма
        Alfa Romeo 146 JTD

Коментар

Хеллооууу Пичс анд Пичкис ... абе ... некой опитвал ли е да слага Спойлери и брони и такива тем подобни на абарт ... и ако да да каже резултата ... щото аз много взех да се чудя а ми е интересно дали ще се получи добре ... и евентуално някой да знае кой може да ми позакърпи колицата ... щото отдоле малко е поизчуркала милата ми красавица На галено "The Black Beast" ... някой закърпва ли ги тези машинки?и абе некой от Хасково ще ходи ли на срещата на Фиат Нинджа Абарт събранието на края на месеца ? да си прайм гонка до Казанлък хихихи ... със здраве ... по бира за всички от мен !
          Fiat Ritmo Abarth 105tc

Коментар

Re: части Абарт

[quote="street_vagabont"]Имам разпределителен вал за изпускателните клапани за Абарт 1.6 и 2 ангренажни колела с квадратен зъб Глава за Абарт 1.6 със свалени кутии за валовете. Някой , ако му трябва. :D[/quoteZnae6 li dali stawa za lancia 1.6Знаеш ли дали става за ланция 1.6Моля те пиши на кирилица!zgabrovski

Коментар

Имам въпрос ... Някой да ми даде акъл къде да отида да ми направят Карбуратора ... трябват ми некви си иглички ... и ел жигльор за ниски обороти... и от некво място ми смуче въздух ... и в крайна сметка на бенз не ще да върви !!! дайте некой дето разбира от модела и от карбуратори плс
              Fiat Ritmo Abarth 105tc

Коментар

имах Ritmo ABARTH 130 вив фабричното състояние.беше с 2 двойни карборатора SОLЕХ.ама яко разход и вървеш
                селото се оказа точно в града

Коментар

Баси майката !!! вече не карам Ритмо Абарт ... вече съм на Ритмо Абарт Бъги !!! смених заден ресьор ... обаче този който сложих е подсилен ... дупарата ми се вдигна с две педи бе братче ... !!! ужас ... тва трее се види пичове... много ще се смеете ако го видите ... после ще направя снимки да ви пусна да се пукате от смех !!! деба мамицата им некадърна ... (модераторс простете)
                  Fiat Ritmo Abarth 105tc

Коментар

Пич два ресъора от мерцедес и единия фиятов межди тях и става муцка вози по мекичко и клиранса на задницата е страхотен - личен опит
                    Alfa Romeo 146 JTD

Коментар

Абееее отчаял съм се !!! ... днес (събота) бях в сервиза за да ми оправят ресьора ... но се оказа че трябва да сменям и заден носач ... смениха го ... и когато започнаха да слагат ресьора се оказа че носача е по къс отколкото би трябвало да е ... бесен съм пичове !!! бесен ! ся съм без кола от хорска тъпотия !!! а пък туй за ресьорите от Мерцедес не съм го чувал ... трябва да ми кажеш малко по на дълго и широко за да мога да го преразкажа на мойте майстори ... Плеасе
                      Fiat Ritmo Abarth 105tc

Коментар

Драги мои ... някой да ми каже някъде из БГ из разните гробници за коли ... има ли Абарт ? плссссс вече тотално се отчайвам ... моля ако някой знае със сигорност че в даден град има захвърлен абарт да дрънне едно постче щото моята се разпада а не мога да намеря всички необходими части по магазините ...
                        Fiat Ritmo Abarth 105tc

Коментар

Радвам се, че има с кого да коментирам темата ABARTH.Спечелил съм не една битка на пътя,почти нямам загуби, или ако имам то се дължи на моментна липса на мотивация.Имам предвид RITMO ABARTH 125TC-ІІ-130км/ч:ІІІ-175-180км/ч в зависимост от терена и вятъра.Разход на гориво 16/18 литра на 100 км(дори и повече) при перфектно състояние на двигателя.Търся каталог с техническите параметри на този тип двигател.

Коментар

Working...
                          X