Значи зад Бизнес центара в Хасково има магазин на Фиат аз сичко съм купувал от там за мойто ритмо(носачи тампони маншони)На ABARTH-а стабилизиращата щанга му е различна от на обикновените спирачните апарати са други ама ти сигурно няма да ги сменяш така че ако ти трябва някой чаркол иди там иначе в Д-град има магазин за амортисъори сигурно го знаеш но ти препоръчвам при евентуална смяна-газови :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Притежатели на ABARTH
Collapse
X
-
Angelof написа:Мерси ... малко ми е далече Ямбол ... но ще си накупя всички чаркове и ще взема да ида до там.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Ваййй газови амортисцори братле ... колко кинта двата предни ? 400 ? 500 ?? аз смених предните два с некви маслени ..хич не съм доволен ...ама хич .. то се оказа че носача и шарнир и простотии са ми за смяна ... заден ресьор ми е издал багажа ... като кача двама души отзад ... и Ритмото 60-70 макс ... що тъй бе орца ... а за магазина в Д-град го знам ... те тези са егати обирджиите имам приател дето бачка в неква фирма дето внасят Монрьо и тем подобни и уж са официални представители на марката за България, и мога да кажа че цената е доста по НЕсътресаваща, но все пак...Пичове некой дето е от Хасково може ли да ми погледне Ритмото ... некой дето кара такова и знае кви са и кусурите и прочие ... по сервизите ме качват на черешата .. (все пак малко разбирам от коли, след толкова много ремонти) ако некой е мераклия да отнесе почерпка и после едно кръгче с моята принцеса. Дайте да сравним коя повече коя по малко коя трака коя не и така нататък ... аз го карам туй Влакче на ужасите по малко от година ... ай моля ви са !Fiat Ritmo Abarth 105tc
Коментар
-
Мерси за съвета братле. утре съм на ремонт да ми оправят носача ... дано всичко да е наред ... смених предни накладки и днес все едно нямам спирачкихахаха "Децата Нямат Спирачки"
яко
мерси на всички дори мисля да се обадя на тези от Ямбол за ресьор ... айде време е за кръчма
Fiat Ritmo Abarth 105tc
Коментар
-
Братле ако имаш нещо за настройка по двигатела човека е Красъо-музиканта много хора го знаят но за моето Ритмо имах доверие само на него и много работи см научил от него така че ако искаш повече информация........А аз към 30 ще се прибирам към Хасково Ако искаш можем да пием по бираAlfa Romeo 146 JTD
Коментар
-
здравейте разбрах за клуб фят и реших да пиша...сега имам брава-103кс но искам да ви кажа че преди години купих двигател от alfa75 2000 с 4 вебера 150кс.исках да го сложа на мойта жигула но преди това поръчах 2 разпределителни вала с голями фази комплект с ангренажните колела и яки пружини полирах всмукателните и изпуск отвори,биелите,иколяновя вал,оликотих с1.2кг маховика.качих го нажигулата..при първия тес скъса щангите на задния мос,подсилих ги . много се кефих немога да опиша за какво става въпрос палеше гумите до 4ск.имаше проблем само с стабилноста но е спънах после няколко пъти чупи диферинциал и 2-3ск.правих ги докато 6чупих и бутало и се отказах да е правя поради скъпите части...
Коментар
-
Братле случайно да караш Абарт Кабриолет ??? днес бях при Ерол ... и едно турче ми каза, че някакъв пич идвал с некъв кабрио и обирал всичкохахах веднага си помислих за теб ... но чесно казано не намерих нищо освен чифт рамена за чистачки ... естествено ги взех
а за бирата немаш грижа ... пък при тоя за двигателя ще ме заведеш да ми погледне малко ... пък бирата от мен
айде живи здрави
Fiat Ritmo Abarth 105tc
Коментар
-
ахам ... ясно разбирам ... а ся кво караш драги ? не караш ли Абарт ? щото аз се оглеждам всеки ден в Хасково да скиам некой дето кара такова . ама никой не мога да видя... Салаах Малейкум Пичове ... Регата 100 е супер яка колица ... абе... италианците правят яки двигатели ... айде отивам да боцна нещо чуждо ...Fiat Ritmo Abarth 105tc
Коментар
-
Колега ся в момента карам Алфа 146С моето фиатче се случи инцидент дадох го на едно приателче да си закара мадамата до тях та тои решил да се прави на господ и резултата беше ........ когато я видях след катастрофата щях да падна до нея тя беше най-голямата любов в живота ми . Левия калник беше обърнат обратно окачването от ляво влазло в купето от дясно смачкана до половиния капак ужасно беше.Обаче сега в Бургас има едно ABARTH 125 но собственикът не го дава ама ще го даде няма каде да ходи :DAlfa Romeo 146 JTD
Коментар
-
части Абарт
Имам разпределителен вал за изпускателните клапани за Абарт 1.6 и 2 ангренажни колела с квадратен зъбГлава за Абарт 1.6 със свалени кутии за валовете. Някой , ако му трябва. :D
Продавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар