Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фейслифт версията на Fiat Grande Punto е готова

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фейслифт версията на Fiat Grande Punto е готова

Тестовете на обновения - Fiat Grande Punto, вече са към своя край. Нови снимки на замаскирания модел ни показват, че външно промените ще са почти не забележими, но ще направят автомобила с по-модерно излъчване. Новите предна и задна брони ще са с променен дизайн, а предните мигачи ще бъдат изнесени в бронята. Новите фарове и задни светлини също ще са с нов дизайн. Най големите промени обаче се наблюдават в интериора. Там моделът на Фиат, отстъпваше значително от неговите конкуренти, но с появата на фейслифт версията нещата ще придобият друг характер. Арматурното табло е с коренно различен дизайн, а качеството на материалите видно е по-високо. За двигателите все още не са ясни подробности, но не е изключено в този модел да намерят място новите - Multiair.Снимки: http://kamuscoop.blogspot.com/2009/0...nde-punto.html

Без камуфлаж: http://kamuscoop.blogspot.com/?zx=98a03032d82309ab

Коментар

Не ми харесва... Чистото Guigaro си е много по-добро!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

шшш, злобее...доста агресивно изглежда, с новите фарове и стопове особено
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

"Решетката" не ми харесва и на мен. Изгуби се "бейби мезератито" Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

vital написа:
            "Решетката" не ми харесва и на мен. Изгуби се "бейби мезератито" Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
            и на мен Дано се предлагат и други брони , както е при 207
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

За съжаление не ми се вярва...

Коментар

на мен ми харесваособено вътреконкуренцията му водеше на първото, особено на външен вид...беше остаряло
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Кво и е на колата мн си е добра
                  FIAT PUNTO 1.4 GT 136 k.c. .... Lancia Delta II - 1.6 75 k.c .... Lancia Y10 fire 45 k.c ITAL CLUB MONTANA

Коментар

Working...
                  X