Видях че има тема "Коя емблема ви харесва повече - старата или новата", но не намерих тема с всичките емблеми през годините. Аз си мисля че няма друга автомобилна марка, дори каквато и да е търговска марка, която да си е променяла толкова често емблемите/логото... :D
Та като стана дума за наклонени чертички. Някой може ли да ми помогне да се сдобия от някъде със старата емблема на пунто (тази с петте чертички). Моята от как купих колата я нямаше и така и не мога да си намеря. Пробвах да замажа положението като залепя 5 релефни сребристи лентички - има ти в магазините за автокозметика - нещо като лайсни са, но меко казано това което се получи с тях само ми грози хубавото пунто.
Честно казано не съм. Аз съм от ВТ. Но досега където и да съм питал има само от кръглите. При дилърите на фиат във града може да се поръча оригинална от италия но цената е много голяма около 40-50 лв ми казаха.
Мерси Митко за инфото. Ще ти бъда благодарен и ако ми дадеш някакви координати на Александър Ауто да проверя. А после евентуално ще ми я пратят по куриер.
Мерси Митко за инфото. Ще ти бъда благодарен и ако ми дадеш някакви координати на Александър Ауто да проверя. А после евентуално ще ми я пратят по куриер.
Колега извинявам се за недоразомението че съм пратил едно и също нещо 3 пъти. Просто като съм местил по форума с BACK и Forward съм сгафил.Вече е коригирано, няма проблемzgabrovski
Коментар