Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Май ще караме на фарове целогодишно?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май ще караме на фарове целогодишно?

Утре ще гласуват промени в Закона за Пътищата (не знаех че има и такъв закон) http://news.ibox.bg/news/id_1558342150Ако минат промените - ще карате и вие целогодишно на фарове. Аз и сега си карам. От както съм купил колата никога не съм й гасил фаровете.

няма лошо!Новите коли вече масово излизат от завода с дневни и нормални фарове! На Фиат 500 даже няма директен бутон да ги гасиш, а трябва да се ровиш в менюто!
    F31 BMW 320d

Коментар

мен пък не ми допада.. къф е смисъла при ясен летен ден да се кара със светлини.. моята кола се кара най вече градско и зимата като карах на фарове постоянно акомулатора ми мн са еб***ше понякога.. карам го да го видят.. тоя вика акомулатора е 6, ама иска зареждане.. тва имам предвид, не че ми пука цъкнати ли са или изгасени
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Карам сив металик коли последните 5 години и по възрастните драйвъри не ме забелязват - сливам се с асфалта явно!Не случайно на новите мотоциклети също не им се гасят фаровете!
        F31 BMW 320d

Коментар

Аз също съм ’за’, но ми се ще да има начин да се приучи българина ’явно със сопа’ да не кара на дълги в града и да си регулира фаровете, а също и да включва халогените само при нужда.

Коментар

Working...
          X