След близо 2 години загуба Fiat отчете печалба 31 януари 2006 / Speed PressFiat SpA отчете чиста печалба за четвъртото тримесечие 38 млн. евро, 17 поредни тримесечия със загуба. Чистата печалба за изминалото четвърто тримесечие е 38 млн. евро. Продажбите на компанията са се повишили със 7,5% до 13,1 млрд. евро спрямо сравнимото тримесечие на миналата година. През август от компанията разкриха плановете си за инвестиции в размер на 10 млрд. евро през следващите три години и представянето на близо 20 нови модела на пазара. От ръководството на компанията потвърдиха плановете си за реализиране на печалба за настоящата година в размер на 700 млн. евро и достигане на печалба до 2 млрд. евро за 2007 година. През септември от компанията представиха новия модел Grande Punto, който е най-добре продаваният модел на компанията и до момента от него са продадени 100 000 броя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АТАКА НА ФИАТ!
Collapse
X
-
wwweb
-
незнам за вас, но това което е написал по-горе колегата го разбирам не като грозен автомобил попринцип а грозен в сравнение с другите конкурентни модели... с което съм напълно съгласен!Помислете си по времето когато ФИАТ правеха за пример Браво/а и Купе - Пежо, Ситроен и Тойота примерно какво правеха... - по отношение на дизайна бяха на светлинни години зад ФИАТ. А сега нещата не стоят така... вижте същите тези марки какви модели правят - с какъв дизайн. За това си говорим - за това че тези автомобили са по-хубави от по-стари техни предшественици, но не и от техните връстници...Не е ли така???FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:От сегашните модели на Фиат за Стилото и Гранде Пунто нямам думи,докато от другите има доста какво да се желае според мен откъм дизайна специално!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:за Пунто, Стило и Крома не можем да говорим нищо - те са бижута...аз говоря за тези Албеа, Палио и т.н.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Да, специално Албеа веднъж се возих в едно такова такси - не беше върхът на сладоледа но си беше определено по добре от Рено Клио. А за Палио - карал съм веднъж едно за проба на Горубляне, дори мислех да го купувам, останах приятно изненадан от возията му а дизайна - не е чак толкова зле, в тоя клас например разни дачии, фордове и прочие са доста по-тегави.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Sven написа:Добре може и това да е причината, но относно дизайна несте ли съгласни - вижте Аlbea,Palio,Siena.... Сеедно са произведен по дизаин на някои турчин.Има модели на др. коли от 90-те които изглеждат по добре.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар