Това Пунто го има в Need For Speed Most Wanted Black edition.Много му се кефих в началото но сори сега съм с митсубиши.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Grande Punto в България ...
Collapse
X
-
mark72
-
Лично аз не бих си купил нова кола,освен ако нямам на разположение поне 5 пъти повече пари....Вече се намират за по 15000-20000 бона перфектни Е38 725тдс със всички екстри,а тази кола е много по добра от пунтото колко и да го обичам като количка...._______________________________________
0885261834
Коментар
-
Selqatin написа:Вече се намират за по 15000-20000 бона перфектни Е38 725тдс със всички екстри,а тази кола е много по добра от пунтото колко и да го обичам като количка....Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
DiStefano написа:Selqatin написа:Вече се намират за по 15000-20000 бона перфектни Е38 725тдс със всички екстри,а тази кола е много по добра от пунтото колко и да го обичам като количка....
Коментар
-
DiStefano написа:да де ... EMOTION исках да кажатака де ... най-скъпото 32 000 лв и нещо си верно бая екстри ... рулира ... но е близко до цената на 147 1,6, която пак е претъпкана с такива ...абе на мен ми се струва скъпичко ...
Коментар
-
sev написа:DiStefano написа:да де ... EMOTION исках да кажатака де ... най-скъпото 32 000 лв и нещо си верно бая екстри ... рулира ... но е близко до цената на 147 1,6, която пак е претъпкана с такива ...абе на мен ми се струва скъпичко ...Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
DiStefano написа:sev написа:DiStefano написа:да де ... EMOTION исках да кажатака де ... най-скъпото 32 000 лв и нещо си верно бая екстри ... рулира ... но е близко до цената на 147 1,6, която пак е претъпкана с такива ...абе на мен ми се струва скъпичко ...FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
DiStefano написа:1,6 147 по цени в www.milanomotors.bg е 34 990, a Punto е 32 700моите уважения към Гранде Пунто ама директно вземам Алфата нищо че е бензинка ........... абе скъпо ми се види тази колица и това е ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар