Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

А видяхте ли това? NEW LADA

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен много ми харесва смелата идея на братушките. Модерен и агресивен дизайн за този клас автомобили...мисля ,че доста от новите предложения на други производители са именно такива. Муцуната е малко по "американски" с огромно пространство за радиаторите, но пък и мого ми прилича на новото "широко". Не ми харесва само едно... накак си е мноооого "разхвърляна" ,като форми. Моща предница и висок заден калник,пък някви миниатюрни гумета: 13" или най-много 14"; както и други колеги забелязаха огромни "кранчета" за парното,но пък едва забележими копченца за навигацията. Огромни жалузи за въздух в купето и ужасно безлично в горната си част табло. Иначе дано като моторизация да се представят поне с един дизел.
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Във всички източноевропейски народи има някакъв ген който ги кара да изпитват удоволствие като плюят Колеги не се обиждайте, но ако емблемата беше на някой производител от "там кадето залязва Слънцето" то голяма част от коментарите щяха да са положителни да не говориме за "голфаджийски" форуми.Ако отхвърлиме всякакви субективни критерии - важното за такъв тип кола е съотношението: цена-продукт. Т.е. колко ще плати потребителя и колко ще получи с/у това което е платил. Защото както каза колегата ако струва 3-4 (та дори и 5) хиляди евро - тая кола ще избие рибата Сега друг е въпроса за техническите параметри, ако имате време поинтересувайте се за новите жълти автомобили - това са ковчези на колела от към сигурност, но се купуват заради икономическата изгода (човек е просто създание :D ), да не говориме за индийците със тяхната "кола" за 2,5К долара Аз мисля че проблема няма да е толкова проектантски - проблема ще е производствен. Много, ама много е паднало качеството на гражданската продукция там. Като започнеш от изходните суровини минеш през качеството на сглобката и свършиш с маркетинговия подход. Как може първата ми кола - ЗАЗ от не помня коя година вече (с ушите) - още да е в движение и да е по малко изгнила от една лада 8-ца с 10 (понякога и повече) години по млада от нея. Мисля че на "Лада" (като търговска марка) това ще и е най-големия проблем - да убеди хората че с/у парите си те ще получат това за което са платили, и най-вече да го изпълни. Чисто технически: дизайна според мен бива, даже като за Лада е огормен скок - не еволюция а революция Отвътре - не ми харесва но може да се изпипа. Притесняват ме най-вече две неща, едното всички го знаеме - слабостта им в двигателите. Другото е прекалено ниското окачване - тук дизайна е на прекалено висока цена.Ако трябва да съм честен аз лично не мисля че този автомобил ще бъде пуснат в производство навреме (все пак руснаците са ненадминати майстори в пропускането на шансове ) Също не мисля че цената му ще е адекватна, при цена до 5К евро ще е конкурентен, но при цена над 6К евро той няма бъдеще.

Коментар

Всъщност в мнението на Zloben_Kozel има не малко истини. След още няколко огледа, може би съм склонен да приема външния вид, като изключим факта, че ми прилича на танк, но имайки предвид че ще атакуват и западния пазар, по стара руска традиция мисля, че е нормално да го направят с танкове - минимум до Полша Всъщност май-нещото, което откровенно много ме дразни е само волана. Супер безумно ми стои.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Да не забравяме, че Рено купи дял във ВАЗ. Съмнява ме да пуснат модела. А за миналата година основния проблем на ВАЗ беше... недостатъчния производствен капацитет
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

колеги колата си е супер .вие забравихте кво е да караш по магистралата с 130 км/ч с 5-ца ,7-ца или самара.се едно караш стелт (само на звук го докарва). интериор под сякаква критика .така до по новите модели http://www.lada.bg/кадето пияниците пак не правят нищо за одопството на водача.караш 300 км и се изкурупчиш на волана и крака ти се схване на газта . за тва нека да видим как ще се представят сега и тогава да даваме коментари .аз лично имам учаквания да пробият на нашия пазар с ниски цени (дано стане това скоро да смена фиата )

Коментар

http://www.autonet.ru/extra/newphoto...newID=9504&n=104.04.2008 ВАЗ-2107 поразил специалистов RenaultКупив четверть акций, Renault начал изучение завода ВАЗа. Больше всего им пришелся по вкусу... ВАЗ-2107. Что значит свежий взгляд»! Они были поражены следующим сочетанием: полноразмерный кузов, мощный мотор, простота и ремонтопригодность и последний гвоздь - цена. Если сравнивать «Семерку» с другими бюджетными машинами за ту же, а то и более высокую цену, то получим «малыша», типа Дэу Матиз с слабым мотором, тесным салоном и с более сложной конструкцией.Восторг вызвала и несколько комичная ситуация: во всем мире вкладываются огромные деньги в создание супербюджетных машин, а тем временем такие авто сходят с вазовского конвейера 300-тысячными тиражами ежегодно.Специалисты Renault уже набросали примерный план развития ВАЗ-2107. Он не хитрый - сделать рестайлинг внешности, но оставить прежнюю цену. Тогда, по их прогнозам, спрос на авто будет в течение еще ближайших 5-10 лет. При этом не мешало бы, считают они, наладить хороший сбыт «Семерки» в развивающиеся страны.
              Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Колеги, какви 3-4 хиляди евро като цена бе.Вижте една Лада колко струва като новаhttp://www.lada.bg/models/lada_prior...Правете си сметката как изглежда и колко струва Със сигурност Дачия е много по-добро предложение.А и аз се учудих на цената, защото се срещнах преди 2 години с един "горд" собственик на чисто нова Лада и като разбрах за цената, направо краката ми омекнаха.Че то излиза по-евтино да си купиш Гранде Пунтото вместо Лада http://fiat.bg/?id=222&lan=BG&nid=7
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

17 000 лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 тия руснаци прекаляват с антифриза и водката Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

колеги, новото гранде пунто е с перфектен дизаин и много добър мотор 1.2 препоръ4вам ви го но не 4исто ново вземете го на половин цена на 35000км.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

звука при затваряне на вратите на тази лада е като затваряне на блиндирана врата с крак фиато си е фиато
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

...

Да не забравяме, че тая Лада е концептуален модел - такива братушките вадят по 3-4 на година, но ни един не е видял бял свят досега. Така че и да ахкаме, и да охкаме, това може да е дипломна работа на някой студент-стажант в ТолиатиЕто още една разработка на SUV
                        Прикачени файлове
                        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

колеги тва е не6то уникланоба6ата има лада самара и на нея сам се у4ила тоя модел разбива си4ки представи за модела лада
                          Drive or Die!

Коментар

1 приятел разправя че тая щайга е 280 к.с а дали е толко нз
                            Fiat Marea Weekend 1.6 16v 103к.с
                            Fiat Idea 1.3 16v MultiJet 70k.c

Коментар

Working...
                            X