Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аутобилд-Германия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аутобилд-Германия

Тея идеоти счупиха поредния италиански моторна 55 000 км.е задрало бутало на 2 цилиндър на двг 1.4 16в на Фиат 500/Луиджи/,незнам как само италианските мотори се трошат в техните ръце.Как па не се счупи некой немски а,писна ми от тва гъзолизене на немските кофтори.
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Въпрос на икономика. Никой таксиджия не би си купил нов VW или Мерцедес, опел...Биха си взели Стило щото е евтино...например. Или японец, щото не се чупи много.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

На мен АИ ми казаха, че сме направили по добрия избор като сме поръчали 1.2 мотора вместо 1.4! А иначе пишеше че на магистралата е изпушил, а там лимит няма на повечето!
      F31 BMW 320d

Коментар

Значи да очаквам счупване след година и половина?! Или по-рано.....

Коментар

Re: Аутобилд-Германия

Mury написа:
          Тея идеоти счупиха поредния италиански моторна 55 000 км.е задрало бутало на 2 цилиндър на двг 1.4 16в на Фиат 500/Луиджи/,незнам как само италианските мотори се трошат в техните ръце.Как па не се счупи некой немски а,писна ми от тва гъзолизене на немските кофтори.
          По този повод имаше една статия пак на продължителен тест, но на Пасат комби с 2.0 tdi двигател наречена "Вечният пациент"- много се смях като го четох, защото за първи път откакто си купувам списанието (откакто започна да се издава в България) за първи път оплюват тяхната любима "народна" кола....
          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

То нали имаше и за още един модел на ФВ - "Сервизът, моят дом!" или нещо подобно...

Коментар

Аз не искам да се заяждам ,защото съм и от "двата бряга" ама айде да не спорим кое е по-чупливо........

Коментар

Да, и на "страхотния" им 2.0 ТДИ ПД качен на Пасат в теста казват че леглата на клапаните имат микро-пукнатини, но иначе пред двигателя имало още дълги километри живот Досега един такъв агрегат си "изтропа" пред мен на 56 000 км и го смениха по гаранция (след много опити да ни убедят че вината е в нас), при Октавия 1 1.9 ТДИ имаме 2 турбини на колата на бивш колега и това само при ново-закупени коли от официалния дилър и поддържани само в техни сервизи на точните интервали Сега чакам и моя да "изтропа" - миналата седмица минах границата от 50 000 км и засега се не дава де, но ще му помогна

Коментар

швабите ги е яд,че италианските коли се конкурират с тяхните раздрънкани кофи(vw i т.н)просто италианските коли превъзхождат немските в много отношения

Коментар

Kuku написа:
                    То нали имаше и за още един модел на ФВ - "Сервизът, моят дом!" или нещо подобно...
                    Да тва се отнася за Туран
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Абе всичките са маскари ама хайде! Въпрос на време е да се разочароваш от всяка марка!
                      F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                      X