Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първият сръбски "Фиат Пунто" е готов

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Първият сръбски "Фиат Пунто" е готов


    #2
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

    Коментар


      #3
      Глупости, задминали ни били...Кога за последно си бил в Сърбия? Най-интересно ми е някой като заприказва ей така наизуст...Субсидирано от държавата кредитиране...Демек плащаш си вноските, тоест кредит си е, какво като е субсидиран от държавата. Може би е при по-добри условия, но въпросната държава от кого мислиш ще вземе парата за това субсидиране?

      Коментар


        #4
        Защо тогава и ние не започнем лицензно производство на някоя марка? Да ти кажа не мился и че са по-назад от нас, да не говорим за качеството на горивата а и все пак пътя до Белград вече си е направо "царски". Преди беше отврат до Ниш, но сега и това оправиха, а пък от Белград нататък си е направо Ок. Все пак бяха и във война - не е за пренебрегване, виж в Босна и околностите вече си е е**ло мамата Върнах се миналата сряда от там.

        Коментар


          #5
          Ами те пътя точно заради войната им го оправиха Понеже го бяха потрошили...Но пътя и качеството на горивата ли са основните признаци на развитието на една държава? Последно като бях в Белград хората ми изглеждаха доста смачкани...Колите бяха стари, всичко беше старо и олющено. Вярно, беше преди 2-3 години, но не вярвам чак толкова да са дръпнали за това кратко време.

          Коментар


            #6
            Ами че са посмачкани - така е, но мисля и че при нас си е горе-долу така (като изключим МОЛ-вете и центъра на София). Иначе винаги когато съм в Сърбия и по-специално Белград си изкарвам меко казано перфектно! А за кръчмите, ресторантите и отношението към клиента има още много, ама адски много да се учим!П.С. Болшинството магистрали са им още от Титово време или както те с носталгия казват "велика Югославия", единствено пътя през дефилето преди Ниш го оправиха преди около 2 години

            Коментар


              #7
              Аз пък мисля, че точно тази носталгия по Титова Югославия и вродения им национализъм им пречи...Първо се клаха 10 години и накрая пак се разцепиха. И все още си сърбат попарата...За кръчмите, веселбите и жените - спор няма, но пък в това отношение на нас какво ни е? А МОЛ-овете и бизнес парковете може да изглеждат нещо дребно, но те са знак, че поне в големите градове нещата вървят на добре, хората имат работа и все повече пари, и си ги харчат...Иначе съм си говорил със сърби и те самите смятат, че ние сме дръпнали много с НАТО и ЕС, че имаме достъп до пазари, какъвто те нямат. Радват ни се общо взето и ни дават за пример, как сме дръпнали. Само ние си обичаме сами да се храним колко сме зле и колко сме назад...

              Коментар


                #8
                Марката е Застава по лиценз на Фиат
                Fiat Brava 1.8 16V GT

                Коментар


                  #9
                  яко ще е ако почнат да правят fiat-i и в заводите Балкан дет праеха Pirin-FIAT

                  Коментар

                  Working...
                  X