Ето какво изрових, дано ви стопли сьрцата![b:e0e882ad2a]Браво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БРАВА, БРАВО и още нещо....
Collapse
X
-
Рано или късно ИСТИНАТА и само ИСТИНАТА излиза на бял свят!!! :D За мен открай време си е факт, че автомобилите се делят на ФИАТ и всички останали!Явно го е разбрал и някой друг извън този форум.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ABARTH написа:Колега kiro of the day през целият си съзнателен живот съм чакал някой да каже’’За мен открай време си е факт, че автомобилите се делят на ФИАТ и всички останали! ’’БЛАГОДАРЯVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И това ме кара да се чувствам още по-зле ... До сега много исках да си купя браво... сега Мечтая да си купя браво защо всеки регистриран потребител не отдели по 3,00 лв и да ми ги дадете да си купя Fiat Bravo HGT 2,0 20V, което от край време ми е мечта ? Незнам кога ще е, но ЩЕ си купя браво ... Сигурно когато паднат митата ...
Коментар
-
Loko написа:Аз още нямам FIAT но ми е интересно да разбера дали БРАВО и БРАВА са лесни за поддръжка , резервни части намират ли се лесно скъпи ли са ? Иначе БРАВО и БРАВА много ми харесват на външен вид а и от прочетеното да тук останах доволен . :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар