Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искате да тествате Fiat?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искате да тествате Fiat?

Попълнете молбата за тест драйв и наш служител ще се свърже с Вас в рамките на 48 часа, за да уточните кога ще е удобно да изпитате превъзходните качества на автомобилите на Fiat. - http://www.fiat.bg/index.php?lan=BG&id=298
    karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
    https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Toва го има от доста отдавна като опция.
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Искам да пробвам Фиат.Примерно 500 .Ей така от любопитство.
      При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.

Коментар

Да, като опция го има в сайта на Фиат, но защо да не се пусне като директен линк?! Малко са хората, които имат време да шарят из други сайтове. Тук - във форума - влиза, проверява дали има нещо ново, ако не - затваря браузера и си продължава работата....
        https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Колега, да не си "активист" на "Ауто Италия"?

Коментар

Tie написа:
            Много уместен въпрос...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Tie написа:
              Много уместен въпрос...
              много уместна забележка, че въпроса е уместен м/у другото системата за заявки на тестово шофиране до скоро не даваше никакъв резултат. сега работи ли?
              "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
              (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

не съм активист на ауто италия. за сега съм активист само на фиат фирум българия.а и защо да не тестваш нова кола, току виж ти харесала, случайно имаш и толкова пари и - опаа - честито, заповядайте ключовете от новата ви кола. не звучи зле....как мислите?

Коментар

karolev написа:
                  не съм активист на ауто италия. за сега съм активист само на фиат фирум българия.а и защо да не тестваш нова кола, току виж ти харесала, случайно имаш и толкова пари и - опаа - честито, заповядайте ключовете от новата ви кола. не звучи зле....как мислите?
                  туй да не е томболата на Рийдърс дайджест???
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Не мислиш ли че всеки който има достатъчно пари настрана и му е дошло до главата за нова кола не знае къде и как да попита? А иначе те подозирам че работиш в АИ -много настойчиво и любезно каниш колегите

Коментар

Не е нищо общо с томболата на Рийдърс дайджест Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Работя ми е съвсем извън сферата на автомобилите. Работя в Глобул. И не мисля да се захващам с друго (поне за сега).Е какво лошо има да тестваш нова кола?

Коментар

Реагирате като ощипани моми. Какво значение има дали колегата работи или не в АИ?
                        преди - TIPO
                        сега - VOLVO XC60

Коментар

Аз бих тествал пунто 1.4 t-jet Инче новия шоурум при летището е много добър. (поне за мен е нов де

Коментар

между другото след кандидатстване за тест-драйв ти се обаждат от шоу руум-а - този до летището и те питат няколко въпроса, които да им спомогнат в избора дали да те поканят на тестова обиколка с избрания от теб автомобил. когато вече са те избрали ти се обаждат, за да уточните дата и час на тест-а, казват ти също дали желаният от теб автомобил е наличен. като избранник трябва да се обадиш ден преди уговорената дата, за да им съобщиш дали ще отидеш или не. самия тест-драйв се провежда имено около шоу руум-а до летището, за който спомена колегата COLIN_MCRAE. това го казвам от личен опит.

Коментар

А аз купих на жена ми колата без тест! Нямаха още!Иначе като купувахме Аудито ни дадоха една Q7ца с пълен резервоар да си караме цял ден сами и не искаха да им я върнем с пълен резервоар!В АИ предполагам,че се возите заедно с търговеца - да може да продължи да те обработва
                              F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                              X