Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искате да тествате Fiat?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мен за съжаление не се стигна до тест-драйв, поради независещи от мен обстоятелства. Иначе няма да се очудя ако търговеца е до тестващия. Yellow_Flash_Colorz_PDT_40
    karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
    https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Да, търговеца Е в колата - все пак говорим за АутоИталия

Коментар

При нашите условия и честно казано манталитет при по-голямата част на купувачите (не всички разбира се) е редно винаги търговеца да е в колата - незвисимо за коя компания говорим! А към колегата с Q7-цата - ти от официален предстаител ли я взе или от автокъща? Питам защото ми се струва странно за България, не за друго.

Коментар

От Порше България.В АИ поне дават ли Ви да карате? Защото преди години отиваме да тестваме Ситроен Ксантия и се оказа, че търговеца кара, а ние се возим!
          F31 BMW 320d

Коментар

И в Киа не дават да караш (поне официално), ама иначе test drive правиш, смешна работа. Иначе в АИ и аз се записах за тест драйв през интернет, но го направих по-скоро за да видя дали им работи системата. Бях много приятно изненадан, като ми звъннаха след половин час. Също ми направи добро впечатление, че ми дадоха да тествам и експонат от шоурума (punto t-jet). Преди време се обаждах в Рено за тест уж да ми звъннат, щото не им беше свободна колата (нали служителите трябва да си правят екскурзийки с тестовите коли) и от тогава сигурно година и половина мина и още не са се обадили :P

Коментар

Аз тествах още миналата година новото Браво (писал съм за това във форума). В Сливен, без предварителни записвания, без допълнителни уговорки. Влязох в шоу-рума, поинтересувах се от колата и айде на разходка. КЛючът за пещерата тук беше, че попаднах на познат, който работи там, но съм сигурен, че и да не беше познат, пак щях да карам.Представител на търговеца беше до мен, но единственото условие беше, да се върнем до края на работния ден. Където исках, там можеше да ходим. Покарах малко из града, после малко извънградско - до една вилна местност и обратно. Можех да карам колкото си искам, просто имах и други ангажименти в този ден.Лошото в цялата работа беше, че въпреки че бях очарован от колата, засега поне нямам възможност да си купя. Ще почакаме малко по-добри времена

Коментар

А за Камор съм чувал, че търговеца идва даже да те вземе от вас с колата, при заявен адрес в запитването за теста!Пак казвам, само съм чувал

Коментар

При т.нар. "премиум" марки това е нормално, но за съжаление това в БГ се прави в случаи когато някой е човек на някой Иначе в АИ и повечето представителства ти дават да караш, но задължително с преставител на компанията.

Коментар

Рено също ни дадоха сами да си тестваме, но за кратко! Просто да разберем кой е нашия модел (клио, меган ...)
                    F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                    X