http://news.automedia.bg/read/5867.htmlУспешният мъник на Fiat ще се сдобие и с версия 4х4.Изглежда Fiat 500 е доста успешен модел, защото само година след премиерата му се заговори за открита версия на мъника, а сега става ясно, че италианците подготвят и нов по-голям модел на 500 със задвижване на четирите колела.Fiat 500 ще порасне и ще стане високопроходимМоделът ще носи името на най-практичната разработка на 500 - Giardiniera. Тя бе представена по-рано тази година, като пряк конкурент на Mini Clubman. Fiat 500 Giardiniera, ще бъде с по-скромни размери от немският си конкурент, но според италианците, ще предлага достатъчно вътрешно пространство и голям багажник. По-щедрото вътрешно пространство е постигнато благодарение на леко удълженото междуосие и уголемената задница.Системата 4х4, която ще се интегрира във Fiat 500 Giardiniera, идва от другият мъник на компанията - Panda, с която споделят една платформа. За сега не е ясно какви агрегати ще захранват практичният Fiat 500, но според непотвърдена информация, двигателите на Giardiniera ще бъдат същите, както при стандартен Fiat 500. Напълно възможно е да видим и гореща Abarth версия на мини-комбито.Италианците планират да предлагат Giardiniera и на американският пазар, като според запознати се очаква модела да реализира средно по 32 000 продажби на година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat 500 ще порасне и ще стане високопроходим
Collapse
X
-
Аз лично в бъдеще обмислям да си взема сравнително малък, проходим автомобил с 4х4. Мисля, че за България такива автомобили са в най-практичния избор. Радвам се, че Фиат почват да правят много привлекателни такива автомобилчета. За миналата година SUV на годината в Англия е Фиат Панда 4х4 дизел. :D
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Аз лично в бъдеще обмислям да си взема сравнително малък, проходим автомобил с 4х4. Мисля, че за България такива автомобили са в най-практичния избор. Радвам се, че Фиат почват да правят много привлекателни такива автомобилчета. За миналата година SUV на годината в Англия е Фиат Панда 4х4 дизел. :DBravo GT 1.8
Коментар
-
Humppa
-
Джип, ама наистина джип съм карал ДЕУ Мусо, или Сангйонг квото е там. Е да ти кажа ли изобщо не беше тромав, а деигателя му беше мерцедес 2,3 ТД колко коня не знам, но като се рязне на първа чак се вдигаше предницата, до 120 си беше бая пъргав джипа, оттам най-много до 150км./ч. но пък гореше 9-10л. нафта градско яко каране. А какви слънца се правеха с него на задно само, а като включа бавните Х4 ме е вадил от яка кал на баир. Пък и не са скъпи, но нещо не се вижда да се продават скоро в мобиле-то.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Тая работа с джиповете е доста особена! Късите бази (Фронтера и т.н.) возят много кофти! ....Bravo GT 1.8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар