Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat 500 ще порасне и ще стане високопроходим

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat 500 ще порасне и ще стане високопроходим

http://news.automedia.bg/read/5867.htmlУспешният мъник на Fiat ще се сдобие и с версия 4х4.Изглежда Fiat 500 е доста успешен модел, защото само година след премиерата му се заговори за открита версия на мъника, а сега става ясно, че италианците подготвят и нов по-голям модел на 500 със задвижване на четирите колела.Fiat 500 ще порасне и ще стане високопроходимМоделът ще носи името на най-практичната разработка на 500 - Giardiniera. Тя бе представена по-рано тази година, като пряк конкурент на Mini Clubman. Fiat 500 Giardiniera, ще бъде с по-скромни размери от немският си конкурент, но според италианците, ще предлага достатъчно вътрешно пространство и голям багажник. По-щедрото вътрешно пространство е постигнато благодарение на леко удълженото междуосие и уголемената задница.Системата 4х4, която ще се интегрира във Fiat 500 Giardiniera, идва от другият мъник на компанията - Panda, с която споделят една платформа. За сега не е ясно какви агрегати ще захранват практичният Fiat 500, но според непотвърдена информация, двигателите на Giardiniera ще бъдат същите, както при стандартен Fiat 500. Напълно възможно е да видим и гореща Abarth версия на мини-комбито.Италианците планират да предлагат Giardiniera и на американският пазар, като според запознати се очаква модела да реализира средно по 32 000 продажби на година.
    Прикачени файлове
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

много е як

Коментар

тая офроад мания .. много малки коли правят успешни кросовъринапример форд Куга на базата на форд фокус
      Bravo GT 1.8

Коментар

Аз лично в бъдеще обмислям да си взема сравнително малък, проходим автомобил с 4х4. Мисля, че за България такива автомобили са в най-практичния избор. Радвам се, че Фиат почват да правят много привлекателни такива автомобилчета. За миналата година SUV на годината в Англия е Фиат Панда 4х4 дизел. :D
        KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
        Land Rover Discovery 2.5TD '94
        EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
        EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
        EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Scorpion_BV написа:
          Аз лично в бъдеще обмислям да си взема сравнително малък, проходим автомобил с 4х4. Мисля, че за България такива автомобили са в най-практичния избор. Радвам се, че Фиат почват да правят много привлекателни такива автомобилчета. За миналата година SUV на годината в Англия е Фиат Панда 4х4 дизел. :D
          абсолютно съм съгласен, с тези лунни кратери по родните пътища човек трябва да има само малка джипка. и аз се чудя дали да не взема нещо 4х4 но са доста тромави.
          Bravo GT 1.8

Коментар

Q7 тромав ли е?

Коментар

Humppa написа:
              Q7 тромав ли е?
              Q7 не ми е по джоба. Аз говоря за Нисан Терано Опел Фронтерасузуки витарафорд маверик. те са доста тромави.
              Bravo GT 1.8

Коментар

Джип, ама наистина джип съм карал ДЕУ Мусо, или Сангйонг квото е там. Е да ти кажа ли изобщо не беше тромав, а деигателя му беше мерцедес 2,3 ТД колко коня не знам, но като се рязне на първа чак се вдигаше предницата, до 120 си беше бая пъргав джипа, оттам най-много до 150км./ч. но пък гореше 9-10л. нафта градско яко каране. А какви слънца се правеха с него на задно само, а като включа бавните Х4 ме е вадил от яка кал на баир. Пък и не са скъпи, но нещо не се вижда да се продават скоро в мобиле-то.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Тая работа с джиповете е доста особена! Късите бази (Фронтера и т.н.) возят много кофти! Един потенциален ремонт на 4х4 системите може да те впечатли финансово!Имал съм Чероки 2.1 ТД и няма да ти го препоръчам!
                  F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                    Тая работа с джиповете е доста особена! Късите бази (Фронтера и т.н.) возят много кофти! ....
                    аз пък съм фен на двувратките(като дизайн) не съм се возил и не знам дали са комфортни.тази джипка ми пълни душата но съм чул че е бавна на магистралата и трудно изпреварва. поне с бензиновите двигатели
                    Прикачени файлове
                    Bravo GT 1.8

Коментар

Фиатчето изглежда добре, дано се наложи на пазара

Коментар

Working...
                      X