Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat и PSA се обединяват?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали нас феновете на марката ни харесва или не няма особено значение. Има множество други фактори определящи подобно решение.Надали феновете на Нисан са били доволни от обединението с Рено, но пък то помогна на японците да изплуват и сега те също помагат на ромбчетата. Нима е по-добре съдба катона Роувър? Мен френските производители са ми симпатични. Сигурен съм, че ако се стигне до подобно обединение, то няма да доведе до обезличаване на коя да е марка от портфолиото, дори напротив. Светът се променя и никой не е самотен остров
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз съм сигурен, че от това обединение нищо лошо няма да последва, дори напротив!"ФИАТ", "АлфаРомео", "Ланчия", "Ферари", Мазерати", "Пежо", "Ситроен" - никак лошо не звучи и всеки ще извлече полза от сътрудничеството, както са правили и до сега в общите проекти Като пример мога да дам дизелите - традиционно силни и от двете страни.Друг пример е платформата за високопроходим автомобил, използвана в сътрудничество с "Мицубиши", от която "ФИАТ" може да извлече полза за евентуално създаване на подобен автомобил.И обратното - спортните автомобили в групата "ФИАТ" биха подали ръка на евентуални спортни модели в "ПСА".Много неща има, от които виждам само плюсове и нито един минус....

Коментар

А и СУЗУКИ, СУЗУКИ...всички сузукита освен ГРАНД ВИТАРАТА са с дизелови двигатели на ФИАТ....
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
        X