Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Grande Punto или Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, искаш да си купиш кола на две години и половина, на цената на нова? Разгледай немското мобиле - има няколко стотин обяви за "Гранде Пунто" до 10’000 Евро

Коментар

Еми да и аз чакам да паднат цените, но вече почвам да изпитвам остра нужда от нова кола, щото горкото ми пежо вече 13-та година кара...Иначе аз пунто 2-ра употреба и с изтекла гаранция не бих си взел, ама това са си мои разбирания. А я кажи тая астра къде я гледа, че ми стана интересно?

Коментар

Dumdulin написа:
        Еми да и аз чакам да паднат цените, но вече почвам да изпитвам остра нужда от нова кола, щото горкото ми пежо вече 13-та година кара...Иначе аз пунто 2-ра употреба и с изтекла гаранция не бих си взел, ама това са си мои разбирания. А я кажи тая астра къде я гледа, че ми стана интересно?
        По радиото я слушах преди няколко дни, даже 4-5 пъти съм я чувал.KuKu - Цената и като нова е била близо 32 000лв, а пък и е фулл с екстри. Също така ще я взимам на лизинг и това малко обеснява нещатата, защо не искам да взимам от Германия кола.Поздрави.
        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Колега, кандидатствал ли си друг път за лизинг на нещо?В България думата лизинг се използва за щяло и нещяло, кога правилно, кога не - реално ти не взимаш колата на лизинг, а кандидатстваш в банка за най-обикновен кредит По същия начин можеш да кандидатстваш за кредит 20’000лв. и да си купиш каквато кола си пожелаеш с тези пари - нова, употребявана, от Германия, от Зимбабве.... ти решаваш - за това ти казвам да се огледаш първо, преди да хвърлиш толкова пари в двугодишна кола, без гаранция В Германия можеш да си купиш чисто нова кола за тези пари - ДА, с по-малко екстри, НО с по-мощен двигател, например... и пак казвам, чисто нова

Коментар

Kuku написа:
            ...
            Колега много добре знам какво е лизинг Принципно аз държа повече на екстрите, отколкото на двигателя, не съм някой състезал и рядко дигам високи скоростти или се правя по светофарите ( не че не е имало случай ), но и затова все още го мисля и чакам догодина да видим какви ще са предложенията и как ще продължават да се държат цените..Поздрави.

...E90..incoming..!!

Коментар

loop, аз мисля по същия начин като теб, но проблема е, че многото екстри обикновенно вървят с голям мотор, който в нашия случай си е напълно излишен и само товари цената. Когато пък се поръчват допълнително екстрите, както е моя случай пък не можеш да се възползваш на 100% от отстъпките. За съжаление през следващата година големите отстъпки(ако има такива) ще бъдат 99% за складови наличности, щото просто на всеки ще му трябват свежи пари и ще гледат да сведат производството по поръчка до минимум.

Коментар

така ев момента условията на АутоИталия за поръчкови автомобили са дървени
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Живи и здрави имам чувството, че от догодина ще има уникални отстъпки, нооооо за коли на склад, както каза и колегата Dumdulin.И все пак, като искаш нещо го взимаш без значение, то ако почне да се мисли за всичко, какво ще е след време...накрая оставаш с празни ръце..Поздрави.

...E90..incoming..!!

Коментар

Отстъпките, колеги, ВИНАГИ са за коли на склад и това не е случайно Може с връзки някой да избута отстъпка за поръчан автомобил, но или трябва да е с връзки, или трябва да е скъп автомобила, или и двете

Коментар

предните месеци, когато отстъпките бяха твърди (примерно 3000 за Браво) важаха и за поръчкова кола
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

и двете много ми харесват

Коментар

Working...
                        X