Колега, искаш да си купиш кола на две години и половина, на цената на нова? Разгледай немското мобиле - има няколко стотин обяви за "Гранде Пунто" до 10’000 Евро
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Grande Punto или Bravo
Collapse
X
-
Dumdulin написа:Еми да и аз чакам да паднат цените, но вече почвам да изпитвам остра нужда от нова кола, щото горкото ми пежо вече 13-та година кара...Иначе аз пунто 2-ра употреба и с изтекла гаранция не бих си взел, ама това са си мои разбирания. А я кажи тая астра къде я гледа, че ми стана интересно?Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Колега, кандидатствал ли си друг път за лизинг на нещо?В България думата лизинг се използва за щяло и нещяло, кога правилно, кога не - реално ти не взимаш колата на лизинг, а кандидатстваш в банка за най-обикновен кредит По същия начин можеш да кандидатстваш за кредит 20’000лв. и да си купиш каквато кола си пожелаеш с тези пари - нова, употребявана, от Германия, от Зимбабве.... ти решаваш - за това ти казвам да се огледаш първо, преди да хвърлиш толкова пари в двугодишна кола, без гаранция В Германия можеш да си купиш чисто нова кола за тези пари - ДА, с по-малко екстри, НО с по-мощен двигател, например... и пак казвам, чисто нова
Коментар
-
Kuku написа:...Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop, аз мисля по същия начин като теб, но проблема е, че многото екстри обикновенно вървят с голям мотор, който в нашия случай си е напълно излишен и само товари цената. Когато пък се поръчват допълнително екстрите, както е моя случай пък не можеш да се възползваш на 100% от отстъпките. За съжаление през следващата година големите отстъпки(ако има такива) ще бъдат 99% за складови наличности, щото просто на всеки ще му трябват свежи пари и ще гледат да сведат производството по поръчка до минимум.
Коментар
-
Живи и здрави имам чувството, че от догодина ще има уникални отстъпки, нооооо за коли на склад, както каза и колегата Dumdulin.И все пак, като искаш нещо го взимаш без значение, то ако почне да се мисли за всичко, какво ще е след време...накрая оставаш с празни ръце..Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар