Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto GT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тоя сайт е малко лъжлив ама... Този път това е вярно горе-долу... :P
    Shumi's trainer! /Tipo 1.6 i.e. DOHC 90hp/
    /Dedra 1.8 i.e./

Коментар

значи колеги, м/у браво хгт и пунто гт има малка разлика в ускорението и голяма разлика в усещането вътре... все пак едното е 1000кг. турбо кола, другото 1300кг. тромав петак :D и аз като купувах кола се оглеждах главно за такова пунто, но седнах в бравото и... любов от пръв поглед!
      "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Не мисля че има малка разлика в ускорението въпреки че не съм се возил в Bravo HGT според мен има огромна разлика преди да си купя Пунтото и аз поразглеждах такива Bravo но много приятели ме посъветваха да не се лъжа защото били доста тромави незнам аз не съм се возил просто така ми казаха знам че го има и момента "абе мани го тва е Фиат " което мен лично меко казано ме вбесява но...... . Идеята ми е да ми кажеш вървят ли тия Фиатки или не защото явно ти караш такова а аз просто съм чувал за него .
        Слагайте си коланите

Коментар

ааа и още нещо .Преди няколко дена го поразгледах отдолу и много ме притесни факта че двете неща които са най-уязвими отдолу са картера и резервоара много ще се радвам ако знаете някакъв начин да се постави някаква кора отдолу която поне малко да ги пази защото колата е доста ниска а резервоара си личи че вече е бил задиран доста агресивно.
          Слагайте си коланите

Коментар

BOIT написа:
            Не мисля че има малка разлика в ускорението въпреки че не съм се возил в Bravo HGT според мен има огромна разлика преди да си купя Пунтото и аз поразглеждах такива Bravo но много приятели ме посъветваха да не се лъжа защото били доста тромави незнам аз не съм се возил просто така ми казаха знам че го има и момента "абе мани го тва е Фиат " което мен лично меко казано ме вбесява но...... . Идеята ми е да ми кажеш вървят ли тия Фиатки или не защото явно ти караш такова а аз просто съм чувал за него .
            май около 0,5 сек Пунтото е по-бързо и до 100 и на 400 м Едно време съм се пускал с Браво ХГТ, а аз със заводско ГТ - на старта 1-2 коле му правя и нагоре се така си стоиме

Коментар

Преди малко бях в Дунев защото нещо ми тропаше отпред отдясно и се оказа че предна дясна пружина ми е излезла от леглото те много свободно си се лашкат тия пружини и на мен не ми хареса много и сега незнам дали да търсия да сложа някакви по високи най-малко за през зимата щото съм като снегорин .Казаха ми 65 лв едната та незнам сега посъветваите ме кво да правия дали да карам с тия много леко и внимателно или да си намеря от някъде некви нормални да сложа щото вече счупих единия праг в некав лед ли буца или нещо такова и аз незнам.Той е само спукан и сега трябва да видя къде лепят брони да ми го оправят .Другото за което вече писах е в Дуневи има една мацка кара същото Пунто и тия има отдолу една метална като престилка под картера и въобще много готино пази всичко отпред отдолу и идеята ми е знаете ли къде мога да си сложа такава престилка и продават ли се правят ли ти я как става.
              Слагайте си коланите

Коментар

Re: Fiat Punto GT

Ами то ако имаш възможност и условия нея караи при маистори които незнаят от каде се отваря капака на колата а просто сия прави сам . В интернет има всичко дори и книгата за ПУНТО макар и да нее на български. ако ти дрябва нешо обадисе /kluchar@abv.bg/ или 0888/642747АЗ също карам ПУНТО и доста зор съм видял Щото няма маистори дори и в големи сервизи.Говоря за такива кадето взимат помалко.
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Обади се на някой познат от Италия да ти прати едно пунто .Аз моето така си го взех / С уговорката За състоянието според парите/Тука всичките са нащо правени.Иначе няма да е продават в италия ако всичко и е в ред.Коста./kluchar@abv.bg///kluchar.ad-bg.net/
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Здрасти Boit сега видях темата и ми е интерестна защото и аз карам същото пунто направи ли такава ламарина за която си писал по-отгоре
                    Cupra Fr

Коментар

братле не може да влиза боит във форума по последни данни от тях и затова и го няма го питам ако се засечем на божурище то и за моито ще е добре да видя че и аз съм със спортно окачване
                      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Аз за това преди да си свала окачването,си смених картера със по нисък и качих цялата ауспохова с-ма по нагоре,включително и спортното ми гърне(сега се показва от бронята,а не виси от долу),но въпреки това от време на времена някой легнали полицай ако съм с повече от 2-ма човека самото купе закача зимата не знам какво ще права

Коментар

И мойта е доста нисичка хем съм с 16-ки а и гърнето ми е ниско
                          Cupra Fr

Коментар

Working...
                          X