Здравейте .От 2 дена съм собственик на Фиат Пунто GT и ще съм ви много благодарен ако споделите опит и полезни съвети .На първо време ако може да ми кажете с какво масло ще е най-добре да го карам и ако може да ми препоръчате някои сервиз където да си карам колата защото не искам да я карам на места където тепърва да се учат на нея, а колата уникално много си ми харесва и не искам да експериментирам с неостановени сервизи .Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto GT
Collapse
X
-
Re: Fiat Punto GT
BOIT написа:Здравейте .От 2 дена съм собственик на Фиат Пунто GT и ще съм ви много благодарен ако споделите опит и полезни съвети .На първо време ако може да ми кажете с какво масло ще е най-добре да го карам и ако може да ми препоръчате някои сервиз където да си карам колата защото не искам да я карам на места където тепърва да се учат на нея, а колата уникално много си ми харесва и не искам да експериментирам с неостановени сервизи .Благодаря
-
За сега нищо й няма аз преди да я вземя и направих пълна диагностика в Дунев и нищо и нямаше но се интересувам попринцип .Има ли начин да разбера дали е сменян ремъка без да се отваря мотора защото момчето от което я взех казва че го е сменил преди 10000 но на мен ми се ще да разбера със сигурност че е сменян защото с ремук шега не бива.И още нещо може ли да ми кажете кога има срещи на клуба аз погледнах в темата за срещите ама нещо нищо не разбрах.Слагайте си коланите
Коментар
-
BOIT написа:............ .
Коментар
-
Честно казано въобще не съм търсил такава търсих си Саксо 16V VTS и случайно реших да погледна Фиатите Пунто специално аз исках малка спортна кола и точно като теб исках нищо да не й е пипано ама нищо нито брони нито по мотора нито по интериора и съвсем случайно намерих тая видях я и се оказа много читава и я взех.За Горубляне ходих там преди 1 седмица и шанса там да намериш такава според мен е почти никакъв по-добре в мобиле.бг няма смисъл да идваш до софия заради Горубляне но това е мое мнение.Взех я за 5650 1995година с всички екстри без клима което в сервиза ми казаха че е по добрият вариант на 92000 (тва се сешташ че е много съмнително) и по нея нищо не е правено.Слагайте си коланите
Коментар
-
Мииии незнам човек какво да ти кажа с риск да те подразня за което извинявай преди карах Ситроен Ксантия 2.0 123 конски сили и си мислих че колата е динамична ............ е няма такова нещо тва Пунто е няма такава динамика просто минава 3000 оборота почва да помпи турбината и в следващия момент си в багажника на тоя отпред.Ако намериш такава запазена и здрава и ако наистина търсиш бърза кола ТОВА Е .Успех в търсенето.Слагайте си коланите
Коментар
-
BOIT написа:Какво представлява Bravo HGT като мотор имам предвид
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар