Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обявиха 7-те финалисти за "Автомобил на годината"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обявиха 7-те финалисти за "Автомобил на годината"

"Журито на конкурса "Автомобил на 2009 г." (CaroftheYear.org) обяви финалния списък със седем претенденти, които ще се борят за отличието, съобщава "Спийд-прес". Това са "Алфа Ромео Ми.То", "Ситроен C5", "Форд Фиеста", "Опел Инсигния", "Рено Меган", "Шкода Супърб" и "Фолкваген Голф". Един от тях ще получи най-престижното отличие в автомобилната индустрия. Победителят ще бъде обявен на 17 ноември.В заключителната фаза на конкурса 59-те членове на журито ще гласуват за седемте модела. Те ще имат на разположение 25 точки, които ще трябва да разпределят между претендентите и писмено да обосноват гласуването си. Членовете на журито трябва да гласуват най-малко за пет от седемте автомобила и имат право да дадат максимум 10 точки на всеки от тях. Сред най-високо оценяваните критерии са дизайн, безопасност, екология и цена." http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1239957. На страницата има снимки на финалистите.
    Space Star 1.9 DID

ще бъде Фиестата, макар че не разбирам защо
    Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Моя фаворит е Шкодилака,,едва ли ще изберат някоя от по-големите,така че или Форда или Голфа или Алфата ше грабне приза според мен.

Коментар

Според мен голфа няма шанс... опела, реното или форда

--------------------

Коментар

Залагам на опела или рендето Алфата много кефи, но няма да я изберат

Коментар

ще изберат коЙто плати повече
            fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

Според мен Опела - в Англия е голям хит. Не е лоша на живо.

Коментар

Mindzu написа:
                Според мен Опела - в Англия е голям хит. Не е лоша на живо.
                Подкрепям. Доста дълго го чакаха да се появи, а и колата е доста хубава.
                Винаги се цели в луната, така и да не уцелиш, пак ще си сред звездите!

Коментар

Реното според мен
                  "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
                  "What do you do to help save the world?"

Коментар

Мен ме кефи Алфата, но всичко зависи от други Със сигурност няма да е Голфът. Хубава кола е, но германците как не им втръсна името, дето се вика. Само като чуя това име вече и ми се гади.
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                    X