Традицията за съживяване на стари легенди продължава Извадка от auto-press.netлинк към статията Новото Iveco Campagnola - модерна класикаSep 16, 2008След повече от 20 години, на автомобилната сцена се завръща легендарният истински всъдеход на марката Fiat- Campagnola. Произвеждан в различни версии през периода 1951- 1987 година, сега автомобилът излиза на пазара с марката Iveco, като е разработен на базата на новия Massif, демонстриран през март
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов офроудър на FIAT
Collapse
X
-
Humppa
Не сте ли впечатлени?Максималният въртящ момент на задвижващия агрегат е 400 Нм в диапазона 1250- 3000/мин. Предавателната кутия е шестстепенна FPT 2840 с 12 предни и 2 задни скорости
Коментар
-
Humppa
Това с шестстепенната предавателна кутия и с 12-те предавки + 2-те задни не означава ли че има бързи и бавни скорости и още някакви кутии, чувал съм за раздатъчни например? П.П. Не са ми много ясни тези 4*4...
Коментар
-
Humppa написа:Това с шестстепенната предавателна кутия и с 12-те предавки + 2-те задни не означава ли че има бързи и бавни скорости и още някакви кутии, чувал съм за раздатъчни например? П.П. Не са ми много ясни тези 4*4..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:Humppa написа:Това с шестстепенната предавателна кутия и с 12-те предавки + 2-те задни не означава ли че има бързи и бавни скорости и още някакви кутии, чувал съм за раздатъчни например? П.П. Не са ми много ясни тези 4*4...
Коментар
-
SHB написа:charlie написа:Humppa написа:Това с шестстепенната предавателна кутия и с 12-те предавки + 2-те задни не означава ли че има бързи и бавни скорости и още някакви кутии, чувал съм за раздатъчни например? П.П. Не са ми много ясни тези 4*4...
Коментар
-
Humppa
-
evgeni.malev написа:много ще е готино ако fiat праят коли 4x4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар