Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов офроудър на FIAT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нов офроудър на FIAT

Традицията за съживяване на стари легенди продължава Извадка от auto-press.netлинк към статията Новото Iveco Campagnola - модерна класикаSep 16, 2008След повече от 20 години, на автомобилната сцена се завръща легендарният истински всъдеход на марката Fiat- Campagnola. Произвеждан в различни версии през периода 1951- 1987 година, сега автомобилът излиза на пазара с марката Iveco, като е разработен на базата на новия Massif, демонстриран през март
    Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан

Това за мене не е SUV оффроудър,всъдеход(ако сте русофилик)или просто джип...и е меко не е красив,както пишеше във статията.пп На линка с клипчетата излиза реклама на Мазда :D

Коментар

много ще е готино ако fiat праят коли 4x4

Коментар

Не сте ли впечатлени?
        Максималният въртящ момент на задвижващия агрегат е 400 Нм в диапазона 1250- 3000/мин. Предавателната кутия е шестстепенна FPT 2840 с 12 предни и 2 задни скорости

Коментар

Въпросното Ивеко е на базата на Дифендър, но с по-богато оборудване.
          преди - TIPO
          сега - VOLVO XC60

Коментар

Това хич не е СУВ ами си е бая зъл офроудър от стила на тези от сафаритата, изглежда яко и с този двигател ще дере асвалта.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

"Предавателната кутия е шестстепенна FPT 2840 с 12 предни и 2 задни скорости."и този се води авто - журналист
              tempra 2.0i.e.

Коментар

Това с шестстепенната предавателна кутия и с 12-те предавки + 2-те задни не означава ли че има бързи и бавни скорости и още някакви кутии, чувал съм за раздатъчни например? П.П. Не са ми много ясни тези 4*4...

Коментар

Humppa написа:
                  Това с шестстепенната предавателна кутия и с 12-те предавки + 2-те задни не означава ли че има бързи и бавни скорости и още някакви кутии, чувал съм за раздатъчни например? П.П. Не са ми много ясни тези 4*4...
                  точно това означава - има скоростна кутия със 6 предавки, + демултипликатор (понижаваща предавка) и така стават 6 "нормални" и 6 "бавни" предавки.
                  "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                  (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
                    Humppa написа:
                    точно това означава - има скоростна кутия със 6 предавки, + демултипликатор (понижаваща предавка) и така стават 6 "нормални" и 6 "бавни" предавки.
                    Е това не е ли нужно само за камионите?На джип за какво са му?Са остава и един ретардер да му сложат...

Коментар

за един истински офроудър понижаващите предавки са АБСОЛЮТНО наложителни!
                      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Съжалявам за неточността. Промених заглавието на темата
                        Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан

Коментар

SHB написа:
                          charlie написа:
                          Humppa написа:
                          Е това не е ли нужно само за камионите?На джип за какво са му?Са остава и един ретардер да му сложат...
                          Има едни стари Митсубиши Колт с демултипликатор. На него пък що са му, при условие че дори 4х4 не е... Ми приумица на производителя...

Коментар

SHB написа:
                            На джип за какво са му?
                            За да катери и спуска Yellow_Flash_Colorz_PDT_11

Коментар

evgeni.malev написа:
                              много ще е готино ако fiat праят коли 4x4
                              Че то си е готино...ФИАТ Темпра 4х4 - от по-старите модели,ФИАТ Панда 4х4 - и стари, и новиФИАТ Sedici 4x4 - това е съвсем новичко;Сайт за новите 4WD-та на ФИАТ: http://www.fiat4x4.ie/Винаги си е имало и има фиатки с двойно предаване. Така че...готино си е

Коментар

Working...
                              X