pozdrav iz srbije za svakoj bratko koji voli fiat.Imam fiat croma 2.0 16v i interesuje me gde mogu nabaviti servisnu knjigu (service book)za ovaj model croma .sale kovin serbiaps: pozdrav za Cvetana i druge koji svracaju kod mene kad idu da dokaraju auto iz nemacke i austrije
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
croma 2.0 16v
Collapse
X
-
Добре дощъл колега !!!! Ето тук има малко ръководства за Крома-та. п.п. Надявам се да се увеличите чужденците във форума ни .... и догодина да стане международен ’ИТАЛФЕСТ’-а !!!Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
re
здравейте,много благодаря за документацията,днес попаднах на форума и съм изключително доволен и радостен, че има толкова маниаци на фиат,аз притежавам Крома 2.0ie 90г.,на около 150 000 км и бях реши да я освободя, но този форум и отношението на хората(както и обидната цена за крома - 1500 - 3000лв,при положение че немска каруца гол(ф) стига до към 5000лв,а сравнение откъм комфорт бързина не може да се прави)ме отказват от това решение,ще си я направя и ще продължа да се забавлявам.още веднъж благодаря.пиисКоя е страната с най-красиви жени и най-бързи коли?
Това е риторичен въпрос,не се напъвай.
Коментар
-
Re: re
musikum написа:здравейте,много благодаря за документацията,днес попаднах на форума и съм изключително доволен и радостен, че има толкова маниаци на фиат,аз притежавам Крома 2.0ie 90г.,на около 150 000 км и бях реши да я освободя, но този форум и отношението на хората(както и обидната цена за крома - 1500 - 3000лв,при положение че немска каруца гол(ф) стига до към 5000лв,а сравнение откъм комфорт бързина не може да се прави)ме отказват от това решение,ще си я направя и ще продължа да се забавлявам.още веднъж благодаря.пиис
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар