Колеги, за много от вас това не е никаква новина, но вижте кой излезе от конвейрите преди месец-два.Ето и линк към уики за двигателите - най-долу на страницата.http://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_DeltaСпоред вас дали е по-красив от новото Браво :D Макар, че това е въпрос на вкус де. 1.9 Multijet вече му вадят 190 коня. А от 1.8 T-Jet - 200. Прави ми впечатление, че двулитровият Multijet не е съвместната разработка с Peugeot-Citroen, а изцяло "наша" разработка. Респективно и мощността значително превъзхожда френската разработка :D Предполагам по-късно ще го издуят на над 200 коня, като се има предвид, че 1.9 е по-мощен макар и с ДВЕ турбинки Мисля, че си заслужава да се види такъв красавец!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли по-красив от Bravo nuova :)
Collapse
X
-
Humppa
Не ми харесва. Новото браво повече ми допада. Не ми харесва предницата в тази кола. Задницата е по-интересна.
Коментар
-
Готина е, ама по традиция Ланчите не ми харесват лично на мен как изглеждат - меко казано странни са...От Дедрата насам съвсем се извратиха - то Тезис, Либра - сега и това....Без да се засягат колегите с Ланча.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Готина е, ама по традиция Ланчите не ми харесват лично на мен как изглеждат - меко казано странни са...От Дедрата насам съвсем се извратиха - то Тезис, Либра - сега и това....Без да се засягат колегите с Ланча.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Това трябва да го видите на живо. Тогава ще си говорим. Ама за голямо съжаление излиза на доста по-височка цена от Бравото. Но все пак си е Ланча, няма как.След 10-на години във форума на Ланча ще се питаме - "А бе спряха ми да ми светят стоповете какво да правя" - отговор - "Смени си диодите в стоповете, в магазина са по 1ст. бройката" Иначе определено това е автомобил след който почти всеки ще се обръща, не е просто непосредствената и поредна Ауди А4 да речем Но както споменах, цената ще бъде доста висока, но и преди е било така, който си купува нова Ланча го прави заради колата, не просто да се превозва на нещо и е взел автомобил, който просто да му служи.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Re: Има ли по-красив от Bravo nuova
gantcho написа:Колеги, за много от вас това не е никаква новина, но вижте кой излезе от конвейрите преди месец-два.Ето и линк към уики за двигателите - най-долу на страницата.http://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_DeltaСпоред вас дали е по-красив от новото Браво :D Макар, че това е въпрос на вкус де. 1.9 Multijet вече му вадят 190 коня. А от 1.8 T-Jet - 200. Прави ми впечатление, че двулитровият Multijet не е съвместната разработка с Peugeot-Citroen, а изцяло "наша" разработка. Респективно и мощността значително превъзхожда френската разработка :D Предполагам по-късно ще го издуят на над 200 коня, като се има предвид, че 1.9 е по-мощен макар и с ДВЕ турбинки Мисля, че си заслужава да се види такъв красавец!!!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Re: Има ли по-красив от Bravo nuova
charlie написа:gantcho написа:Колеги, за много от вас това не е никаква новина, но вижте кой излезе от конвейрите преди месец-два.Ето и линк към уики за двигателите - най-долу на страницата.http://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_DeltaСпоред вас дали е по-красив от новото Браво :D Макар, че това е въпрос на вкус де. 1.9 Multijet вече му вадят 190 коня. А от 1.8 T-Jet - 200. Прави ми впечатление, че двулитровият Multijet не е съвместната разработка с Peugeot-Citroen, а изцяло "наша" разработка. Респективно и мощността значително превъзхожда френската разработка :D Предполагам по-късно ще го издуят на над 200 коня, като се има предвид, че 1.9 е по-мощен макар и с ДВЕ турбинки Мисля, че си заслужава да се види такъв красавец!!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар