Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли по-красив от Bravo nuova :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли по-красив от Bravo nuova :)

Колеги, за много от вас това не е никаква новина, но вижте кой излезе от конвейрите преди месец-два.Ето и линк към уики за двигателите - най-долу на страницата.http://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_DeltaСпоред вас дали е по-красив от новото Браво :D Макар, че това е въпрос на вкус де. 1.9 Multijet вече му вадят 190 коня. А от 1.8 T-Jet - 200. Прави ми впечатление, че двулитровият Multijet не е съвместната разработка с Peugeot-Citroen, а изцяло "наша" разработка. Респективно и мощността значително превъзхожда френската разработка :D Предполагам по-късно ще го издуят на над 200 коня, като се има предвид, че 1.9 е по-мощен макар и с ДВЕ турбинки Мисля, че си заслужава да се види такъв красавец!!!
    Прикачени файлове
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Тоя красавец май че минава към онази тема за агресивните и намръщени зверчета, в този случай може да се каже и озъбен.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Не ми харесва. Новото браво повече ми допада. Не ми харесва предницата в тази кола. Задницата е по-интересна.

Коментар

мога да кажа само едно - НЕВЕРОЯТНА Е!!! но аз лично не бих я сравнявал с дизайна на новото браво.... На по-консревативния вкус Бравото ще му допадне повече....., но мен дизайна и интериора на Ланчата ме кефят много повече - абе въпрос на вкус

Коментар

Готина е, ама по традиция Ланчите не ми харесват лично на мен как изглеждат - меко казано странни са...От Дедрата насам съвсем се извратиха - то Тезис, Либра - сега и това....Без да се засягат колегите с Ланча.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

колата е повече от интереснавсички ще се обръщат след нея по улиците
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Yavor написа:
              Готина е, ама по традиция Ланчите не ми харесват лично на мен как изглеждат - меко казано странни са...От Дедрата насам съвсем се извратиха - то Тезис, Либра - сега и това....Без да се засягат колегите с Ланча.
              Всеки има различен вкус , в случая моя е пълна противоположност на твоя,Дедрата никак не ми харесва за разлика от другите посочени от теб Модели,които намирам за невероятно красиви ,та има си хора за всичко,макар често и за различни неща да ми казват ,че имам странен вкус
              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
              I am in love with my cars

Коментар

Разнобразието е солта на живота колеги и чесно да си кажа по новите модели на Ланча взеха много да ме кефят такмо защото са различни.
                Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Това трябва да го видите на живо. Тогава ще си говорим. Ама за голямо съжаление излиза на доста по-височка цена от Бравото. Но все пак си е Ланча, няма как.След 10-на години във форума на Ланча ще се питаме - "А бе спряха ми да ми светят стоповете какво да правя" - отговор - "Смени си диодите в стоповете, в магазина са по 1ст. бройката" Иначе определено това е автомобил след който почти всеки ще се обръща, не е просто непосредствената и поредна Ауди А4 да речем Но както споменах, цената ще бъде доста висока, но и преди е било така, който си купува нова Ланча го прави заради колата, не просто да се превозва на нещо и е взел автомобил, който просто да му служи.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

нормално е да е по-скъпа от Бравооборудването е една идея по-доброцената за еднакви мотори и подобно оборудване ще е около 5-6000 лева отгоре
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: Има ли по-красив от Bravo nuova

gantcho написа:
                      Колеги, за много от вас това не е никаква новина, но вижте кой излезе от конвейрите преди месец-два.Ето и линк към уики за двигателите - най-долу на страницата.http://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_DeltaСпоред вас дали е по-красив от новото Браво :D Макар, че това е въпрос на вкус де. 1.9 Multijet вече му вадят 190 коня. А от 1.8 T-Jet - 200. Прави ми впечатление, че двулитровият Multijet не е съвместната разработка с Peugeot-Citroen, а изцяло "наша" разработка. Респективно и мощността значително превъзхожда френската разработка :D Предполагам по-късно ще го издуят на над 200 коня, като се има предвид, че 1.9 е по-мощен макар и с ДВЕ турбинки Мисля, че си заслужава да се види такъв красавец!!!
                      а има ли двигател, съвместно разработен с пежо?
                      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Re: Има ли по-красив от Bravo nuova

charlie написа:
                        gantcho написа:
                        а има ли двигател, съвместно разработен с пежо?
                        Да, има - 2.0 JTD - 1997 кубика, който се монтира на всички Пежо и Ситроен, както и на Фиат Скудо. Щом и Фиат го ползват, значи са участвали по някакъв начин в разработването му. Всъщност, сътрудничеството между Fiat и PSA датира още от 1978 и много от колите са плод на съвместна разработка.Може би затова френските коли винаги са ми били много симпатични. И кой знае защо Рено не влизат в това число
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Аз лично съм от тези колеги,който смятат Ланчията за готина.За мен изглежда доста авангардно и смятам,че ще се наложи все пак заради футористичният си дизайн.

Коментар

В Ауто Италия вече може да се види Алфа Мито на живо! Много спорт има в тази кола!
                            F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                            X