мнения за това Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?t...921&f1=details
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвети при покупката на Fiat Coupe втора ръка
Collapse
X
-
Гледах неска едно привидно добро купе, всичко му изглежда наред, ама като продумах на търговеца да го откарам в някой сервиз, оня се запече и вика само в сервиз на някакъв негов познат, че го било страх да не го разбъзикат нешто. Направо не ми вдъхва доверие! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21. Иначе всичко което знам за колата проверих и ми изглежда наред ама.......
Коментар
-
Skip написа:Гледах неска едно привидно добро купе, всичко му изглежда наред, ама като продумах на търговеца да го откарам в някой сервиз, оня се запече и вика само в сервиз на някакъв негов познат, че го било страх да не го разбъзикат нешто. Направо не ми вдъхва доверие! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21. Иначе всичко което знам за колата проверих и ми изглежда наред ама.......
Коментар
-
Бе и аз това ше направя, само дето ме е яд, че бих толкова път до Пловдив. Тая седмица мисля да видя и онова купе от обявата по горе ( тука няма да бия път щото от 4 години живея в Плевен). Писал се, че модела е Плюс. Ако те разбирам правилно означава, че има всички екстри?( мислех, че плюса е само при големите двигатели с турбо). Лошото е само че нямам толкова пари и ще е егати късмета ако сваля до 12000 ( дано се навие да своли музиката, джантите... ако ще и партроника да си го завре ...... ) сори ядосан съм щото ми се скапа целия ден!!!
Коментар
-
Skip написа:Бе и аз това ше направя, само дето ме е яд, че бих толкова път до Пловдив. Тая седмица мисля да видя и онова купе от обявата по горе ( тука няма да бия път щото от 4 години живея в Плевен). Писал се, че модела е Плюс. Ако те разбирам правилно означава, че има всички екстри?( мислех, че плюса е само при големите двигатели с турбо). Лошото е само че нямам толкова пари и ще е егати късмета ако сваля до 12000 ( дано се навие да своли музиката, джантите... ако ще и партроника да си го завре ...... ) сори ядосан съм щото ми се скапа целия ден!!!
Коментар
-
Доколкото знам най-доказания двигател е 2.0 16v, А колкото до частите, всичко по каросерията е скъпо ( фар: 700лв. огледало: 480лв. и т.н) , по ходовата не са скъпи но пък някои по-спесифични липсват на склад.Относно мощноста: На Fiat Coupe са му нужни минимум 220к.сFiat Coupe 2.0 16v Cadamuro, Fiat Stilo
Коментар
-
emopeev написа:Доколкото знам най-доказания двигател е 2.0 16v, А колкото до частите, всичко по каросерията е скъпо ( фар: 700лв. огледало: 480лв. и т.н) , по ходовата не са скъпи но пък някои по-спесифични липсват на склад.Относно мощноста: На Fiat Coupe са му нужни минимум 220к.с
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар