Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФИАТ - Династия Аниели

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФИАТ - Династия Аниели

Milan (AFP) - "Династия Аниели ще короняса своя нов "цар" на автомобилната империя Фиат във вторник, когато Джон Елкан, познат като "италианския Кенеди" ще поеме управлението на 32 годишна възраст".
    Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Джон Елкан поема кормилото на империята АниелиТой е син на Маргерита, дъщерята на Джани Аниели, и писателя Ален Елкан.От най-ранна възраст Джон Елкан е готвен от дядо си да ръководи най-известната италианска индустриална династия. Той вече е вицепрезидент на ФИАТ, а след два дни ще стане ръководител на Ифил (Ifil), холдинга, котиран на борсата, който управлява участията на фамилията в различни сектори. На този пост той ще замести 83-годишния Джанлуиджи Габети, приближен на клана Аниели.Ифил управлява участието на клана във ФИАТ (30%), в банковата група Интеса Санпаоло (Intesa Sanpaolo, 2,4%) и футболния клуб Ювентус от Торино (62%). Холдингът на свой ред косвено се държи от командитното дружество Джани Аниели&С, ,,сейфа
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Да се маха онзи пианица Монтедземоло най-накрая!

Коментар

...бе то да се маха, ама все пак "маркиз" е човека, а трудно се маха такъв човек, поне в Италия...
        Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Кой е пияница? Случайно да не би да го познавате лично? Имал съм щастието лично да се запозная с него, возил съм го до летището и смея да кажа че е един от малкото наистина "земни" хора! Твърдя че ако не знаех кой е, никога не бих си и помислил човек от какъв ранг е

Коментар

Честно казано надали е имало по-безмислена и смешна тема втози форум. Поне аз не знам. За бога, вие карате фиати втора ръка, не сте акционери във ФИАТ!А Ди Монтедземоло се е доказал като ръководител, а не като "форумен лъв".
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

100% си прав колега

Коментар

Working...
              X