Група автомобилисти били забелязани на бензиностанция на ,,Шел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всемогъщи Боже, намали цената на бензина!
Collapse
X
-
tzetzo_slavista написа:Щом на тези цени правят молебени, то ние трябва да направим ритуално жертво принушение сигурно.Аз пък мисля да се саможертвам ве4е...ей днеска си взех няколко капки бензин...от 3,5 трл литъра, горе долу 3 $ за литър(1$=1,25trl) а тези янки кво се правят на интересни...10 цента поскъпнало и пла4ат...А несали те най големите виновници за тези цени...с нетърпение 4акам отпуската та да си напълня до горе в бг от 2,5 лв...
А ако ce сметне с галони баси 1 галон ни излиза на 11 $ горе долу...
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:Щом на тези цени правят молебени, то ние трябва да направим ритуално жертво принушение сигурно.
Коментар
-
Не сте ме разбрал колега или по скоро не съм се изразил точно. Възмущавам се, че хората скачат за най-малкото, докато тук всичко се търпи и си поднасяме главата под сабята. В България всеки си слага по 200-300% печалба и гледа да спечели от цената, а не от бройката, затова и икономиката не върви. Абе сбърката работа....Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:Не сте ме разбрал колега или по скоро не съм се изразил точно. Възмущавам се, че хората скачат за най-малкото, докато тук всичко се търпи и си поднасяме главата под сабята. В България всеки си слага по 200-300% печалба и гледа да спечели от цената, а не от бройката, затова и икономиката не върви. Абе сбърката работа....Преди демокрацията имахме 8,3 милиона милиарда долара външен дълг и много неща за продаване, сега имаме 15 милиарда долара дълг и нищо за продаване...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар